elvis.jarous píše:... Ještě že žena se vrátila do práce !
Super myšlenka!
Že bych taky poslal ženu do práce, aby bylo na modely?

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
elvis.jarous píše:... Ještě že žena se vrátila do práce !
Jeff Hopper píše:Jinak mě pobavila poslední reakce manželky, když s dětmi vyrazila do modelsklepa a děti rabovali šuplata - po zásahu u jednoho šuplíku s informací o tom co zrovna drží ve svých drobunkých ručičkách(leč vše drtících) a ceně, kdy následně manželka provedla oční kontrolu šuplete tak zůstala stát z vyvalenýma očima, ve kterých bylo vidět jak se to přepočítává na kabelčičky, botičky a .............
petrh píše:teda panove, mohu vam rici, ze pokud mate na takto drahy konicek, pak nemame v tomto state krizi:) krize bude az si budeme muset odeprit i tyto "zbytecnosti" abychom uzivili rodinu:)
jirkan píše:A co takhle pořídit ještě jednu (nebo víc) - jedna ženská modeláře těžko uživí.
Dosa píše:Já to beru tak, že bych to stejně za něco utratil.Peníze se musí prostě točit. Kdybych to neutratil za vlaky, tak mně sice dneska stojí v garáži můj sen Suzuki Bandit, ale nadruhou stranu si říkám, než si někde rozbit čuňu nebo čekat až bude venku betelně, to se raděj s mejma capartama zavřem do trucovny a ženuška může v klidu sledovat ty slátaniny v bedně.
Dosa píše:Je samozřejmě špatně pokud někdo nemůže najít práci a pracovat chce, to je bez diskuze. Ale je taky pravda, že v tom počtu nezamněstnaných je část která nechce pracovat, část co pracuje na černo a část co pracovat prostě nemusí. Jsou to postřehy z mého okolí takže netvrdím, že je to všude stejný, ale nedivil bych se. Jak znám ale modeláře, jsou to kluci šikovní a práci si najdou celkem v pohodě. V opačném případě musí člověk přijmout hořkou realitu a doufat v lepší časi. Když jsem stavěl náš domeček tak jsem taky musel dát modelařinu na kusou a čekat a čekat .....
Dosa píše:Když jsem stavěl náš domeček tak jsem taky musel dát modelařinu na kusou a čekat a čekat .....
Dosa píše: Protože už dnes se máme lépe něž včera, zítra, pozítří...
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků