Anketa - jezdíte vlakem?

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Jak často jezdíte vlakem?

Denně
14
18%
1 x za týden
6
8%
občas se svezu
38
50%
nejezdím vlakem
18
24%

Celkem hlasů : 76

Příspěvekod Jirka Zubek » sob 11 dub, 2009 6:21 pm

Dneska jsem si udělal s dcerkou výlet vlakem na hory...malá jela poprvé vlakem :wink:

Sám nejezdím skoro vůbec,ale byl jsem mile překvapen...z Havířova jsme jeli Elefantem do Ostravy-Kunčic a pak Brejlovcem do Kunčic pod Ondřejníkem...výšlap přes Ondřejník a zpět z Frýdlantu nad Ostravicí do Havířova stejnými stroji...překvapilo mě,že jsme čekali na peronech celkem za celý den tak půl hodiny... :shock: což si myslím je dost málo...

Zjišťuji,když jsem se začal teď zajímat o železnici,jak jsem si začal všímat věcí kolem železnice,které jsem dříve neregistroval. :wink:

PS: Budeme teď jezdit vlakem častěji :)
Jirka Zubek

Příspěvekod Radek » sob 11 dub, 2009 6:49 pm

Jirka Zubek píše:Zjišťuji,když jsem se začal teď zajímat o železnici,jak jsem si začal všímat věcí kolem železnice,které jsem dříve neregistroval. :wink:

Vnímám to uplně stejně. :wink:
Vlakem jezdím jen vyjímečně. Jednak u nás vlak nejezdí a krom toho je pro pětičlenou rodinu z dědiny, od kud se musí všude cestovat auto téměř nezbytnost.
HO-II.-Ve stádiu oťukávání
Radek

Příspěvekod alf » úte 14 dub, 2009 2:40 pm

Ad.PetrL ke Slavkovu.."tehdejší ČD" jsem měl na mysli údržbu trati v té době.Nyní tato věc spadá pod státní organizaci Správa železniční dopravní cesty,ČD jsou jen jedním z dopravců používajíci státní koleje..To ovšem nic nemění na desolátním stavu trati a zastaveném provozu na ní..
alf

Předchozí

Zpět na Nezařazeno (off topic)