Pavel Dryml píše:Souhlasím s tebou, nechápu jak někdo může hrát MSTS, a jiné simulátory, které nemají s realitou vůbec nic společného. Fuj
Gorillaz taky nejsou reální...
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Pavel Dryml píše:Souhlasím s tebou, nechápu jak někdo může hrát MSTS, a jiné simulátory, které nemají s realitou vůbec nic společného. Fuj
blekk1 píše:Kvasha: tak na snooker som úplne zabudol. Pamätám keď som bol u UK a videl prvý krát stôl tak mi padla sánka až do pivnice, to teda bola krava velká![]()
Velmi rád ho sledujem na Eurosporte, je to pre mna relax
kvasha píše:jsme tady zvláštní skupina lidí a spousta "mimoželezničněmodelářských" aktivit je podobných ne-li stejnýchpapoušci, akvárka, RC modely, PC hry ... U mne se teď všechno motá kolem měsíčního prcka, ale jinak hraju snooker, badminton, občas se ještě projedu na kajaku a na kole. Mám motorku (velké cestovní enduro). Rád cestuju (Kanada, Skandinávie, Francie, Slovensko, Pobaltí, ..., určitě bych se chtěl podívat do Japonska). Čtu technickou sci-fi (A.C.Clark apod.) a historickou literaturu faktu (historie států a dávných kultur). Baví mě astrofyzika, kvantová fyzika, kybernetika. Poslouchám téměř veškerou hudbu, ale ulítlej jsem na Roxette, T.A.t.U, P!NK, Shaniu Twain, Manowar, Divokýho Bila a Alexandrovce. No a samozřejmě sem tam i PC hry. Mám web stránky o civilizaci (strategická tahová hra). Na Playstationu3 se občas svezu ve formuli ....
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků