Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
robot píše:Jak to sleduji ,tak od fochu je nás velice málo.Já dělám na dráze už přes 20let z toho 14 ,jako výpravčí.Když přijdu z práce od velkých vlaků ,doma zasednu k těm modelovým.Rodina tomu říká pracovní úchylka.....
vlastimil vašíček píše:taky zírám. sice jsem už bývalý nádražák ale buď se hromada neozvala, nebo tu fakt moc nádražáků není![]()
jobr píše:vlastimil vašíček píše:taky zírám. sice jsem už bývalý nádražák ale buď se hromada neozvala, nebo tu fakt moc nádražáků není![]()
Nediv se, nedavno jsem vyslechl rozhovor dvou nadrazaku a bavili se o leteckych kitech
jobr píše:vlastimil vašíček píše:taky zírám. sice jsem už bývalý nádražák ale buď se hromada neozvala, nebo tu fakt moc nádražáků není![]()
Nediv se, nedavno jsem vyslechl rozhovor dvou nadrazaku a bavili se o leteckych kitech
juroH0 píše:ja som zatialô na zakladnej, posledny rok a rad by som nma sps dopravnu odbor-elektrotechnika v doprave a telekomunikaciach...a rad by som aby sa mi nie zamestanie stalo hobby ale aby sa hobby stalo zamestnanim...rad by som za fíru
dan píše:Já pracuji v zatím právně nespojených bankách E-banka a RB v oddělení exekucí, takže Vám všem přeju aby jsme se pokud možno nikde během výkonnu mé práce nestkali
richard0404 píše:No ukázaná platí jaký že je to rok .
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník