Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
novk2007 píše:... když jsem zhlédnul poprvé MTB zamračenou měl ji Ben model v Braníku .. A cena mě byla tehdy řečena kolem 10 tisíc kč...
F. Placheta píše:novk2007 píše:Když jsem zakládal tohle vlákno tak jsem ani netušil že to bude nejdiskutovanějsší vlákno všech dob. za 25 dní od založení tohle vlákno bylo zhlédnuto 13500 za 25 dní zato novinky 2017 má od založení půl rok a jen 39600 zhlédnutí . Zpět k MTB je to jíž delší dobu když jsem zhlédnul poprvé MTB zamračenou měl ji Ben model v Braníku . A už v té době se mě líbila Ale byl to jen muster a na seriovku se prý bude ještě dlouho čekat . A cena mě byla tehdy řečena kolem 10 tisíc kč A co stojí ted Kolem 4 tisíc ? Podle mě se ta firma snaží nabídnout cenově dostupné modely. Kolik z vás má doma perfektní Maketu Lokomotivy kdy odpovídá vše na mm přesně S tom 163 a 363 mě MTB zklamalo ale firmu jsme neodepsal a čekám jak budou další modely
Presne tak. A dovolim si jednu filosofickou vsuvku. Moc by me zajimalo, jestli zdejsi kritici MTB jsou sami ve vsech aspektech zivota stoprocentni jak pozaduji po zminene firme. Tzn.dokonale pracovni vysledky, dokonale partnerske vztahy, dokonale deti, dokonale byty/domy, dokonale obleceni, auta, jidlo, spotrebice...kde zijete?Proc ta zaujatost? A.C.M.E. vyrabi dokonale modely? Neni to jen o uhlu pohledu?
inu kdo.chce psa bit, hul si vzdycky najdepokracujte dal ve svych krecich, ja se bavim...
F. Placheta píše:Presne tak. A dovolim si jednu filosofickou vsuvku. Moc by me zajimalo, jestli zdejsi kritici MTB jsou sami ve vsech aspektech zivota stoprocentni jak pozaduji po zminene firme. Tzn.dokonale pracovni vysledky, dokonale partnerske vztahy, dokonale deti, dokonale byty/domy, dokonale obleceni, auta, jidlo, spotrebice...kde zijete?Proc ta zaujatost? A.C.M.E. vyrabi dokonale modely? Neni to jen o uhlu pohledu?
inu kdo.chce psa bit, hul si vzdycky najdepokracujte dal ve svych krecich, ja se bavim...
Mafry píše:F. Placheta píše:Presne tak. A dovolim si jednu filosofickou vsuvku. Moc by me zajimalo, jestli zdejsi kritici MTB jsou sami ve vsech aspektech zivota stoprocentni jak pozaduji po zminene firme. Tzn.dokonale pracovni vysledky, dokonale partnerske vztahy, dokonale deti, dokonale byty/domy, dokonale obleceni, auta, jidlo, spotrebice...kde zijete?Proc ta zaujatost? A.C.M.E. vyrabi dokonale modely? Neni to jen o uhlu pohledu?
Mám tomu rozumět tak, že když Vám firma postaví dům a Vám např. z kohoutku pro studenou poteče teplá a naopak, nebo okno bude namontováno obráceně, tak nad tím mávnete rukou, protože dům je skoro v pořádku a holt, nikdo nejsme dokonalí?
jihous píše:V mém životě jsem zažil i horší věci, než je přehozený kohoutek,..... ale malý rozdíl tu je - MTB si nemusíte kupovat. Já bohužel taky, protože sbírám jen HOe, takže musím za nekřesťanský peníze např. bemo co neprojede min poloměr HOe a motůrek taky nic nevydrží (Faur) nebo tillig a liliput (stoletej).
Petr S. píše:Kecy , kecy a kecy , sledovanost dobrá , i když mě tady moc nečeká , tak to proběhnu jen ze zvědavosti .
Bod 2. - kdo z kritiků si troufne postavit firmu a vyrábět železniční modely ?
Až se někdo najde , dejte mi vědět .
Čus , Petr S.
......... Ale to, že neumím vyrobit svůj hrnek, přece ještě neznamená, že nevidím vodu vytákající z jiného děravého hrnku (a tudíž pro mě zmetka).
Colonel32 píše:Otázka. Měl by dům vláčků na Petřinách šanci fungovat a udržet se v provozu, kdyby mu návštěvníky neubírala odfláknutá (na tom se shodují defacto všichni, kdo měli možnost porovnat) konkurence v podobě Království železnic na Andělu?
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník