Děkuji za přání, ale v álejích nablito nebude . Zítra razíme s kamarádem mašinkářem a rodinama na výlet do muzea tramvají do Střešovic, tak ráno musím být ok. . Sice to nejsou loko, ale po kolejích jezdí ne ?
Chlapi díky za přání jdu na jedno (už tomu neříkám zachlastat, neboť ta výdrž v těchto letech oproti post-pubertálnímu kalení se nedá vůbec srovnávat) Ostatním co slaví v těchto týdnech též přeji vše nej
Ahoj. Tak to si nemůžu odpustit. Jako LokoPin asi budu nejmladší, dnes je mi 5 let. Jako Martin jsem ovšem na zcela opačné straně. Raději nebudu říkat, kolik mi je, to by mi 13letí přestali tykat. Zvídaví si to mohou najít třeba na ICQ (331442580). Ať žije digi.
Ahoj, taky přidám jeden poznatek. mně nevadí, že mi je už po padesátce, je to ještě všechno v pohodě. Pouze na menší detaily už používám lupu. Ale chtěl bych, aby mi tak bylo pořád. Prostě pořád mít jen a jen 50. Ivoš.
No tak to na sebe prásknu. Dneska 50. Jen jsem kvůli úrazu na jaře nemohl celý rok modelařit. A zjistil jsem jak moc mi to chybí. Teď už se situace poněkud zlepšuje a můžu se pomalu vrátit k budování kolejiště...
ČSD, H0, H0e, DCC LENZ LZV200 z ovládacího pultu a ještě trochu BTTB