Mě by spíš zajímalo, jestli jste už někdo ve Student Agency vlaku seděl, a jaká byla cesta?

Jinak osobně p. Jančurovi velice fandím, ČD vůbec...vzhledem k tomu co nám předvedly za posledních 20let

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
No, nevím. Myslím že v minulosti byla doprava po želenici daleko větší a kapacita stále stačila?
Jasně, že se na koridorech dost změnilo
mnitka píše:No, nevím. Myslím že v minulosti byla doprava po želenici daleko větší a kapacita stále stačila?
No to ano, ale...Jasně, že se na koridorech dost změnilo
chameleon píše:Co jsem tak vypozoroval u nás ve Vršovicích, tak dlouhé nákladní vlaky projíždí od nočních hodin, kdy už téměř ustane osobní doprava, takže mi nepřipadne, že jeden typ dopravy by omezoval druhý...
Mě by spíš zajímalo, jestli jste už někdo ve Student Agency vlaku seděl, a jaká byla cesta?Myslím komfort, obsluhu, hajzlíky a tak. Já ještě neměl příležitost, proto se ptám.
Jinak osobně p. Jančurovi velice fandím, ČD vůbec...vzhledem k tomu co nám předvedly za posledních 20let
norbert píše:, čaj z čerstvé máty s
TTmili píše: ..... ale můj skutečný názor je že konkurence ano, ale kdokoliv jiný než ten Jančura s jeho nevymáchanými ústy.
TTmili píše:No popravdě v té době jsem neměl až takový všeobecný přehled jak to chodí (je to přecejen už dva roky) a v momentě kdy jsem tu anketu zakládal jsem měl nějak zatemníno asi. Dneska už bych to sestavil úplně jinak, ale můj skutečný názor je že konkurence ano, ale kdokoliv jiný než ten Jančura s jeho nevymáchanými ústy.
TTmili píše:1) ... Každopádně to nic nemění na tom že Jančura je tlučhuba a pohádkář, a nepovažuju ho za pořádnou konkurenci ČD ani jiným dopravcům.
2) ... někteří se nadřou aby něco fungovalo...
3) ...a pak příjde ubrečený kvákal a to na co ostatní museli tvrdě makat on si vyřve...
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků