Zmenšené měřítko vozů a Lokomotiv firmy MTB

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Zmenšené měřítko vozů a Lokomotiv firmy MTB

Příspěvekod Joseph_from_Pilsen » ned 19 úno, 2017 11:57 am

To "posílení" se nemusí konat vůbec, spekulanti mají nakoupeno mraky korun vzniklých z ničeho. Jakmile je budou chtít prodat, nastane pravý opak, a sice tlak na oslabení koruny. Chvíli budou držet, ale jak se kurz nikam nepohne, dříve nebo později jim dojde trpělivost a prodají. Centrální banka má sice nasysleno mraky eur, které koupila za nově natisklé koruny nepodložené ničím, ale ta se jich zbavovat nehodlá, takže eura za koruny půjdou nakoupit jen ta z volného trhu. A vy byste prodávali masivně eura, když víte, že je tu mraky korun, kterých se někdo bude muset zbavit? To množství, co se do uvolnění trhu ještě vytiskne, je obludné, hrozí inflace vzniklá právě tím masivním nátiskem, až se to dostane do oběhu. A kurz měny s vysokou inflací a nízkými úroky dělá co, no oslabuje, protože ji nikdo nechce držet-
Joseph_from_Pilsen

Příspěvekod MkTT » ned 19 úno, 2017 5:40 pm

MTB začíná s přímým prodejem některých modelů zákazíkům: http://www.mtb-model.com/prodej/index.php?page=uvod.
MkTT

Příspěvekod horak » ned 19 úno, 2017 10:06 pm

:?: Zahadou je, co je ciel alebo dosledok tohoto konania...
Obsah príspevku je bez môjho súhlasu iba na NEKOMERČNÝ účel. Zásah do SW/HW je Vaše vlastné riziko!
horak

Příspěvekod Brejla » pon 20 úno, 2017 5:58 am

MkTT píše:MTB začíná s přímým prodejem některých modelů zákazíkům: http://www.mtb-model.com/prodej/index.php?page=uvod.

V označení modelu je HOBBY, v detailním popisu je uvedeno standartní provedení jako dřívější výroba. Máme si to vysvětlit tak, že dosud nás MTB krmilo HOBBY verzemi za cenu standartních modelů :?: Realita tomu celkem odpovídala :oops:
Brejla

Příspěvekod Dusan » pon 20 úno, 2017 7:06 am

No, můžeš si to vysvětlit třeba taky, že dosavadní produkce bude od teď HOBBY a tebe čekají už jen ty nejlepší a nejkvalitnější modely nové kategorie FINE za odpovídající ceny ..... 8)
HO(N),DCC,ep.II.-III.
Dusan

Příspěvekod A2C » pon 20 úno, 2017 7:09 am

Konečne cena Bardotky odpovedá realite (a pritom stačilo tam dávať poriadne motory), bohužiaľ ostatné modely ktoré prišli po nej (okrem T458.0 tá sa im celkom podarila až na ten 3 polový motor) by mali byť cenou ešte pod Bardotkou.
A to hovorím ako niekto kto v MTB na začiatku veril a potom sa mi znechutili práve ich laxným prístupom k modelom, zákazníkom a celkovo len snahe "nahrabať si, po nás potopa"
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse
A2C

Příspěvekod Brejla » pon 20 úno, 2017 7:11 am

Dusan píše:No, můžeš si to vysvětlit třeba taky, že dosavadní produkce bude od teď HOBBY a tebe čekají už jen ty nejlepší a nejkvalitnější modely nové kategorie FINE za odpovídající ceny ..... 8)

Tak kategorii FINE za odpovídající ceny kupuji u běžných výrobců. Ale proč jsme dosud kupovali HOBBY za cenu FINE u českého monopolisty jsi nevysvětlil. :mrgreen:
Brejla

Příspěvekod Stanin » pon 20 úno, 2017 8:55 am

Co jsem pochopil z popisu, tak Hobby ma dolepovací madla a nemá repro.
Stanin

Příspěvekod hummus » pon 20 úno, 2017 10:30 am

Brejla píše:Tak kategorii FINE za odpovídající ceny kupuji u běžných výrobců. Ale proč jsme dosud kupovali HOBBY za cenu FINE u českého monopolisty jsi nevysvětlil. :mrgreen:

Tak cenotvorbu si snad určuje výrobce sám a pokud vím, tak nikdo nikoho nenutil a nenutí si modely MTB kupovat.
Opravdu miluji tyhle kecy o nějakých "FINE" a "HOBBY" cenách. Prostě buď cenu akceptuji a nebo ne.

A když už se tu bavíme o těch odpovídajících cenách. Máš třeba 422.0 od Brawy? A přijde ti cena odpovídající kvalitě?
Mně teda rozhodně ne. Asi to nejhorší je špatně udělaný plastový rozvod. Sem tam z něj něco samovolně odletí. O roztaveném komínu při zpuštění kouřového generátoru se zde ve fóru taky psalo.
Na druhou stranu musím říct, že odpověď Brawy na ztracený díl z rozvodu byla perfektní. Díl poslali zdarma.
HO - DCC, IVb
hummus

Příspěvekod A2C » pon 20 úno, 2017 12:25 pm

Brawa už bohužiaľ nie je zárukou kvality ako kedysi, to je fakt, ale ako si sám písal, aspoň komunikujú so zákazníkom a snažia sa (občas len na oko) problémy odstrániť
Čo sa o Má To Blbo nedá povedať :roll:
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse
A2C

Příspěvekod Brejla » pon 20 úno, 2017 1:15 pm

hummus píše:[ Máš třeba 422.0 od Brawy?

Nemám. Dělám jiné epochy stejně jako MTB. Páru od MTB si fakt nedovedu představit.:)
A máš třeba 386 Metrans od Brawy, která je přeci jen podobnější sortimentu MTB, abychom porovnávali porovnatelné? :mrgreen:
Brejla

Příspěvekod greenery » pon 20 úno, 2017 2:36 pm

A2C píše:Brawa už bohužiaľ nie je zárukou kvality ako kedysi, to je fakt, ale ako si sám písal, aspoň komunikujú so zákazníkom a snažia sa (občas len na oko) problémy odstrániť
Čo sa o Má To Blbo nedá povedať :roll:

abych to trochu vyvážil a přiložil pod kotel "MTBbijcům":

..... vlastním MTB velké hektory a kulatou zam.
Zmuchlal jsem si krycí plech žaluzií, na požádání mi gratis dorazil pár nových. Na hektora jsem požádal o bílé zábradlí, obdržel jsem více, než jsem žádal.
Totéž děrované pluhy a náhradní stanoviště.

A na okraj:
Třípól, pětipól neřeším..... ale pokud si chci "zašíbovat", sáhnu po MTB. Kdyby tak neznatelně pomalu bez záškubu jezdily krokem všechny modely, pískal bych si.
Moje zkušenost, může se lišit... to jen v rámci objektivity.

Jiné modely MTB kvůli nedostatkům, které "nezkousnu", nemám. Tečka.
greenery

Příspěvekod hummus » pon 20 úno, 2017 3:36 pm

Brejla píše:Nemám. Dělám jiné epochy stejně jako MTB. Páru od MTB si fakt nedovedu představit.:)

OK, šlo mi o to demonstrovat, že s poměrem kvalita/cena mám problém u více výrobců.
Brejla píše:A máš třeba 386 Metrans od Brawy, která je přeci jen podobnější sortimentu MTB, abychom porovnávali porovnatelné? :mrgreen:

Ne nemám. Dělám IV Epochu, takže tyhle lokomotivy už jdou mimo mě.
HO - DCC, IVb
hummus

Příspěvekod novk2007 » stř 22 úno, 2017 7:29 pm

Takže už i jednotlivec si může koupit přímo modely levnějc než v obchodě ale to asi je jen vymetání pavouků ze skladu ale i tak . Takže když se podíváte kolik ta mašinka stojí tak je moje otázka dokázali by jste to za tyto peníze také ? Je pravda že mě MTB zklamalo s Peršingem a Easem ale i přesto všechno jsem za tuto firmu rád. Že dělá modely podle českých předloh a těším se na Hydru protože podle slov mého kamaráda tu stejně nikdo ze zahraničních výrobců dělat nebude takže když bude mít peníze tak si ji koupí . A já taky .
novk2007

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)