Ale pozor Carusso, to okrídlené rčení Dr. Plzáka: "Zatloukat, zatloukat, zatloukat..." nefunguje. A keď, tak iba krátko, lenže následky bývajú o to horšie.
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Houmr píše:No je fakt, že když jsem byl mladší a naše rodina měla peněz opravdu málo, (žena na mateřské), tak to bylo dost špatný. Člověk musí být rochu soudný, co si koupit může a co ne. Lepší je někdy si něco odříct a koupit maličkost, se kterou si taky může člověk vyhrát a bude z ní mít radost, něž utrácet desetitisíce za mašinu. V dnešní době někdy sedím u noťase a koukám do prodejny, takže žena ví co jak stojí, takže ji nijak nebalamutím. Ona si nikdy toho moc nekupovala, což je paráda a když ji něco chci koupit, tak řekne, to je drahý a já na to, vždyť to nestojí ano jeden vagón. Je fakt, že musíme mít tolerantní polovičky, protože naše hobby je opravdu drahá sranda a času rodině taky moc nevěnujeme. Takže važte si žen, kterým to nevadí a trpí nám to, protože ony pro nás toho dělají rozhodně víc, než mi pro ně.
Cítím to úplně stejně a tak se snažím dávat mamče stále najevo, že jsem si toho vědom a vážím si toho. Doma je pak pohodová atmosféra a moje úlety jsou brány se shovívavým nadhledem.Houmr píše: Takže važte si žen, kterým to nevadí a trpí nám to, protože ony pro nás toho dělají rozhodně víc, než mi pro ně.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků