Dovolil bych si zde odpovědět Kvashovi !
Pláčete, že na něho nemáte žádné páky, pokud si myslíte výše uvedené, tak ji máte a jakou?! Pokud je to však jen výmysl nějakého zklamaného kupce, tak je to spíše pomluva?!
Zkuste od pana Lněničky dostat nějaký papír, který bude vyplnět a obsahovat to co má? Pokud se Vám to povede budete asi první. Pokud u něho můžete reklamovat zboží ( na což máte ze zákona právo )....
Tak pokud máte takovýto argument, je mi Vás trochu líto. ... zkuste příště přijít dřív (jinými slovy objetujte tomu min. stejně jako on) a určitě se můžete "pomstít".
Na tyto akce jezdím o dvě a více hodin dopředu. A víte jak to vypadalo na dni otevřených dveří u Tilliga? Na tom mostě přes řeku bylo cca 20 lidí dvě hodiny před otevřením. A jaká to náhoda že samé známé firmy z burzy

.Pokud nejste do pátého místa ve froně máte prostě smůlu. Další pořadí se prostě nepočítají. Kdo to zažil přesně ví o čem píšu.
Přijde na to, jak se na to dívají ti za těmi hranicemi?!?!
Asi jim to trochu vadí. Neb jeden takto odmítnutý překupník a vykuk si kdysi stěžoval v ŽM magazínu, že počet kusů na osobu se určoval podle obličeje a že mu to připomnělo podmínky za socíků. Pokud je mi známo, tehdy mu neprodali bednu 4-nápr. chlaďáků za cenu 2E/ kus.
Pokud je to tak, nechápu k čemu jsou nářky o zlodějině a 300% ceny (což mě samo o sobě přijde nesmyslné)
Zde uvedu jeden odkaz. To trafo stálo 15 E, a za kolik se prodává vidíte sám. A takových věcí tam byla spousta
http://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/cs/9610/trafo. aspx
( u odkazu vynechte poslední mezeru před aspx )
Tady nejde až tak o to jestli si ten nebo onen koupí nějaký vagon nebo loko. Tady jde o modelářství jako takové. Musí bojovat o své místo mezi ostatními volnočasovými aktivitami. Už je dávno pryč doba kdy měl každý doma mašinky a autodráhu, protože nic jinýho nebylo nebo se nedalo sehnat. Vezměte proč jsou žel modeláři spíš staršího věku. Hlavně protože neměli moc na výběr. U současné generace to je jiné. A ten boj o zákazníka musí začínat už od dětství. Než to děcko zmizí u televize, počítače nebo já nevím čeho ještě. A takovéhle výprodeje jsou k tomu nejlepší. Tady se asi žádný táta nerozpakuje synáčkovy koupit pět vagónků za 10E s vědomím že možná nepřečkají víc jak dva měsíce. Jnomže by se k nim musel dočkat. Nebo ještě z jiné stránky. Modelář, který začíná s úpravami a přestavbama a nevydělává si peníze asi líp přežije ztrátu vozu za 2 E než když nenávratně zničí nový vůz za 25 E. Navíc Fabrika už start set levněji nevyrobí. Má nějaký výrobní náklady a pod ty asi těžko někdo půjde. Abch to zkrátil, pokud nebude dostatek modelářů bude ubývat firem věnujících se modelařině. Pokud bude míň firem, bude míň modelářů a takhle pořád do kola. To je možná i jeden z důvodů proč ještě téčko nemá fabricky vyráběného brejlovce.
Omlouvám se že jsem tolik odbočil od tématu. Chtěl jsem trochu reagovat na Kvashu