Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Seznam , nevim no ty fotky musí postačitRtep píše:Jestli si někdo vzpomínáte tak nedávno bylo vykradeno i firemní muzeum firmy Maerklin a krádež byla po delším čase objasněna a modely byly vráceny zpět. V současné době se eviduje několik vloupání k modelářům v Rakousku a Německu a krádež části zahradní železnice nedaleko našich západních hranic. Doposud nebylo však nalezeno nic. Je nezávisle obeznámenými modeláři i obchodníky hlídána celá doména Ebay a to jak národní stránky tak i *.com. Tam by to ale dá jenom šílenec protože pokud není již delší dobu v této oblasti činný tak se to objeví v jeho registraci jako úplně nový subjekt a ten by byl o to rychleji zachytitelný. Jestli jste si všimli na fotkách tak třeba Merkur dole ve vitrinách zůstal takže to asi nebyl úplně obeznámený zlodějodborník ale šel buď po HO a otatním . A ten rozestavěný model není prodejný. Bylo by potřeba tuto záležitost poslat i na zahraniční fora. A za velkou louži to tahat nebude.
Pokud bude seznam dejte ho sem a já pošlu info na fora HO v D a A
také jsem kdysi přišel o modely takže vím jaký je to pocit.
Rtep píše:Ještě jsem zapoměl kdo jste členem Zababova tak použijte vlastní kontakty třeba i na FREMO v zahraničí jsou na tyto záležitosti také citliví a jestli můžou tak pomohou.
151.018-9 píše:A sme v pérdeli pánové , zítra dám nějak ten seznam nějak do hromady .
To bude ale co , kvuli modelům všechno ..... Holt nepůjdu na randeZdenek Valter píše:151.018-9 píše:A sme v pérdeli pánové , zítra dám nějak ten seznam nějak do hromady .
To bude fajn ! Dík !
George V. píše:...na rande máš ještě času dost. Vláčky jsou věčné....
Pravda stejně me nechce .... Nebo to alespon tak vypadá ....Zdenek Valter píše:George V. píše:...na rande máš ještě času dost. Vláčky jsou věčné....
Přesně - dřív Tě možná přestanou bavit ty holky než vláčky
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník