Kdybych měl panel, jdu na TT, ale mu modulů je to akorát.
Taky proto, že H0 příslušenství mám nejvíce.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
radekkrupka píše: .... Co mě překvapilo - relativně vyrovnaný poměr TT/HO v hlasování a žádní Nkaři. Čekal jsem jich víc?
Martin HO píše:Spíš mne zaráží, proč se většina čtenářů, která toto vlákno přečetla, k hlasování nepřipojila.
Martin HO píše:Takže chceš říct, že to vlákno většinu účastníků fóra nezaujalo ?
Martin HO píše:...No nicméně důležité je , že by nás měřítka naměla rozdělovat. Správně píše Zdenek Valter : Přátelé zamysleme se - myslíte si že je důležité jak jsou ty vaše kolejnice daleko od sebe ?
Já si myslím, že přesto že každý preferuje to své měřítko, tak máme mnohem více společného než nás rozděluje.
Martin HO píše:Takže chceš říct, že to vlákno většinu účastníků fóra nezaujalo ?
Yarda píše:Martin HO píše:Takže chceš říct, že to vlákno většinu účastníků fóra nezaujalo ?
Naopak, podívej se do seznamu uživatelů a zjistíš, že asi 570 uživatelů má méně než 10 příspěvků, čili sem zabrousí jen výjimečně, takže zbývá okolo 300 těch aktivnějších, a z nich už hlasovala téměř třetina, takže tvoje anketa má úspěch...
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků