Vaše další koníčky kromě vláčků

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod boy.rough » ned 23 lis, 2008 7:57 pm

Když dovolíte, tak se také přidám.
Mimo vláčků TT, mě baví astronomie (prosím neplést s astrologií :D ) a papoušci (andulky a korely). PC hry také hraji (třeba Far Cry, ale hlavně se rád vracím k Half-Life, HL-Oppossing force a HL- Blue Shift).
Tak ahoj a ať se Vám daří
Jezdím na účkách (asi poslední mohykán) a opravdu s nimi nemám problém.
boy.rough

Příspěvekod Ondřej » pon 24 lis, 2008 1:57 pm

Po zeleznicnim modelarstvi (tedy spise modelarstvi) jeste chodim sportovne strilet, obcas neco elektronickeho ubastlim (ale uz ne tolik co v minulosti), rad fotim a taky mne docela bavi popijeni lahodnych vin (asi tak slkenku denne, ne se sjet do nemoty :roll: )
Ondřej

Příspěvekod TTmili » pon 24 lis, 2008 2:19 pm

Tak po tom modelaření se dá říct že velký koníček je airsoft. Hraju ho "natvrdo, sportovně, militarně" prostě ten nejsilnější odvar co jen jde(prostě to není jen o tom jít si někam zastřílet ať už po sobě nebo cvičně ale o tom že nacvičujem různý taktiky, někdy jsou to i několikadenní akce). Naštěstí narozdíl od železničních modelářů je airsofťáků na Vysočině dost... :lol: . Pak další věc co dělám je hasičina. Taky záhul a navíc to žere neslýchaně čas :cry: . Ačkoli všechno leze šíleně do času nebo dopěněz nebo obojího tak se nehodlám dobrovolně ničeho vzdát.
Literaura tam toho moc nenačtu a když tak 2. světová válka (držím se pořekadla "čím víc čtou tím hůř strílej" protože mám pozici odstřelovače). No taky počítač kde nepohrdnu žádnou lepší válečnou hrou(CoD, Operace Flashpoint, atd) nebo jakýmkoli GTA. Taky jsem samozřejmě už z principu hráčem MSTS. :lol:
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Příspěvekod Pavel Dryml » pon 24 lis, 2008 3:19 pm

Asi budu za fanatika, ale kromě dráhy téměř ve všech podobách jako je historie součastnost, zabezpečovací technika, infrastruktura, trakční vedení a samozřejmě nejvíce hnací vozidla už nic jiného nemá. Teda samozřejmě ještě tu modelařinu. A ještě ve volných chvílích strávených u modelařiny dobrá hudba jako třeba Kabáti, Nohavice, Landa a myslete si o mě co chcete skupina Orlík.
Pavel Dryml

Příspěvekod holomek » pon 24 lis, 2008 3:39 pm

Mě hodně zajímají ženy a lov.

Nejradší lovím ženy... :D
holomek

Příspěvekod petrh » pon 24 lis, 2008 3:45 pm

Pavel Dryml píše:... Kabáti, Nohavice, Landa a myslete si o mě co chcete skupina Orlík.

proc to ej super hudba, jeste treba REM a taky;)
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod pan.martinek » pon 24 lis, 2008 4:22 pm

TTmili píše:Tak po tom modelaření se dá říct že velký koníček je airsoft. Hraju ho "natvrdo, sportovně, militarně" prostě ten nejsilnější odvar co jen jde(prostě to není jen o tom jít si někam zastřílet ať už po sobě nebo cvičně ale o tom že nacvičujem různý taktiky, někdy jsou to i několikadenní akce). Naštěstí narozdíl od železničních modelářů je airsofťáků na Vysočině dost... :lol: . Pak další věc co dělám je hasičina. Taky záhul a navíc to žere neslýchaně čas :cry: . Ačkoli všechno leze šíleně do času nebo dopěněz nebo obojího tak se nehodlám dobrovolně ničeho vzdát.
Literaura tam toho moc nenačtu a když tak 2. světová válka (držím se pořekadla "čím víc čtou tím hůř strílej" protože mám pozici odstřelovače). No taky počítač kde nepohrdnu žádnou lepší válečnou hrou(CoD, Operace Flashpoint, atd) nebo jakýmkoli GTA. Taky jsem samozřejmě už z principu hráčem MSTS. :lol:

Neznáme se?
DTaké jsem dřív hrál airsoft, ale dál, než pár koleček s Higlanderem ke nepřiznávají jsem se nedostal... Když už, tak spíš já tebe.

Jinak mezi mé zájmy patří ta klasika: Dračí doupě- dříve jsem hrál přes internet na www.abarin.cz , momentálně občas ústně s kamarády. Za sporty tedy cyklistika- za kole do školy a zpět, v létě na výlety, plavání- jednou týdně ráno před školou, halové sporty- Basketball, Woleyball, Floorball apod. to ale spíše jen ve škole, jen ten Woleyball jde trošku dopředějc.
Poté už snad asi ani nic, samozřejmě hudba- klasický pop, rock, lehčí hip-hop, ale tayk punk, punkrock, částečně house, relax. Ale dokázal bych si vybrat i mezi vážnou hudbou a miluji irské lidovky, ten zvuk houslí je překrásný.
H0, III./IV., Modul, Brejlovec, Zamračená, Hektor, Kufr, Hurvínek
pan.martinek

Příspěvekod Jarda H. » pon 24 lis, 2008 4:25 pm

Pavel Dryml píše: ..... ve volných chvílích strávených u modelařiny dobrá hudba jako třeba Kabáti, Nohavica, Landa ....

Taky, taky .... navíc i folk, plastikové kity letadel, stolní tenis (alias ping - pong :lol: ), literatura faktu !
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod TTmili » pon 24 lis, 2008 4:38 pm

pan.martinek píše:
TTmili píše:Tak po tom modelaření se dá říct že velký koníček je airsoft. Hraju ho "natvrdo, sportovně, militarně" prostě ten nejsilnější odvar co jen jde(prostě to není jen o tom jít si někam zastřílet ať už po sobě nebo cvičně ale o tom že nacvičujem různý taktiky, někdy jsou to i několikadenní akce). Naštěstí narozdíl od železničních modelářů je airsofťáků na Vysočině dost... :lol: . Pak další věc co dělám je hasičina. Taky záhul a navíc to žere neslýchaně čas :cry: . Ačkoli všechno leze šíleně do času nebo dopěněz nebo obojího tak se nehodlám dobrovolně ničeho vzdát.

Neznáme se?
DTaké jsem dřív hrál airsoft, ale dál, než pár koleček s Higlanderem ke nepřiznávají jsem se nedostal... Když už, tak spíš já tebe.
.....

Když bysme se znali tak si tě moc nepamatuju. Za jakej tým si kopal? Kdyžtak si mě přidej na icq ať tady nesviníme fórum...
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Příspěvekod juroH0 » pon 24 lis, 2008 4:52 pm

petrh píše:
Pavel Dryml píše:... Kabáti, Nohavice, Landa a myslete si o mě co chcete skupina Orlík.

proc to ej super hudba, jeste treba REM a taky;)

jj dobra hudba je k nezaplateniu...a ten Orlik je fajn tak co...u mna okrem neho aj: Zalazany ovoce, Kabat, Konflikt, Misfits, Helenine oci, Polemic, Morcata na uteku, Cradle of filth, Hospitla bukra, uz menovany Orlik, Kratky proces,
a po niekolko pesniciek (povacsinou len jedna) od: Him, Pittbullfarm, Era, Rise Against, ale napr aj Davej, ber od Sagvana Tofiho...Vangelis, HT, Hasiaci pristroj, Naco nazov...je toho dost... :wink:
H0(e), DCC, epocha II-III
7", 1:4
juroH0

Příspěvekod pan.martinek » pon 24 lis, 2008 5:23 pm

No, já právě ani nevím, je mi hrozně divné, že si ani ten tým nepamatuju, ale nejspíš se znát nebudeme. No, to je jedno, ale aspoň vím, že nějakej airsofťák má v oblibě modelářství, abych řel pravdu, jsou to dvě hodně odlišné věci. ICQ nefandím, když už, tak Skype, ale to necháme plavat. :wink:

Jinak s pařbou bych souhlasil, ale provozuji momentálně jen CoD 4.
Naposledy upravil pan.martinek dne pon 24 lis, 2008 6:49 pm, celkově upraveno 1
pan.martinek

Příspěvekod sli064 » pon 24 lis, 2008 6:04 pm

Tak mě těší, že jsou tu i ti, kteří nehrají hry :lol:

U mě hlavně:
* akvaristika (tetry a začínám v druhém akvarku cichlidy)
* kosmologie, kvantovka, matematika a intenzionální logiky
* programování grafiky
* pěstování kytek (pokojových - né těch na hulení :lol: )
* turistika
* detektivky
* polština, slavistika
* MHD

Jako všemu tomu se věnuju opravdu často ...

Jinak dobrá sekce ... *THUMBS_UP*
TT - Ep V a DCC (změna nicku na BaWiS)
sli064

Příspěvekod Pavel Dryml » pon 24 lis, 2008 6:47 pm

Souhlasím s tebou, nechápu jak někdo může hrát MSTS, a jiné simulátory, které nemají s realitou vůbec nic společného. Fuj
Pavel Dryml

Příspěvekod pan.martinek » pon 24 lis, 2008 6:50 pm

Jen tak mimochodem, je tu někdo, kdo poslouchá Gorillaz ?
pan.martinek

Příspěvekod juroH0 » pon 24 lis, 2008 7:14 pm

Pavel Dryml píše:Souhlasím s tebou, nechápu jak někdo může hrát MSTS, a jiné simulátory, které nemají s realitou vůbec nic společného. Fuj

No mozno to nie je realne ale da sa pri tom vyblbnut, ked napriklad nieje chut na modelarcinu...
H0(e), DCC, epocha II-III
7", 1:4
juroH0

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)