Mimo vláčků TT, mě baví astronomie (prosím neplést s astrologií

Tak ahoj a ať se Vám daří
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Pavel Dryml píše:... Kabáti, Nohavice, Landa a myslete si o mě co chcete skupina Orlík.
TTmili píše:Tak po tom modelaření se dá říct že velký koníček je airsoft. Hraju ho "natvrdo, sportovně, militarně" prostě ten nejsilnější odvar co jen jde(prostě to není jen o tom jít si někam zastřílet ať už po sobě nebo cvičně ale o tom že nacvičujem různý taktiky, někdy jsou to i několikadenní akce). Naštěstí narozdíl od železničních modelářů je airsofťáků na Vysočině dost.... Pak další věc co dělám je hasičina. Taky záhul a navíc to žere neslýchaně čas
. Ačkoli všechno leze šíleně do času nebo dopěněz nebo obojího tak se nehodlám dobrovolně ničeho vzdát.
Literaura tam toho moc nenačtu a když tak 2. světová válka (držím se pořekadla "čím víc čtou tím hůř strílej" protože mám pozici odstřelovače). No taky počítač kde nepohrdnu žádnou lepší válečnou hrou(CoD, Operace Flashpoint, atd) nebo jakýmkoli GTA. Taky jsem samozřejmě už z principu hráčem MSTS.
Pavel Dryml píše: ..... ve volných chvílích strávených u modelařiny dobrá hudba jako třeba Kabáti, Nohavica, Landa ....
pan.martinek píše:TTmili píše:Tak po tom modelaření se dá říct že velký koníček je airsoft. Hraju ho "natvrdo, sportovně, militarně" prostě ten nejsilnější odvar co jen jde(prostě to není jen o tom jít si někam zastřílet ať už po sobě nebo cvičně ale o tom že nacvičujem různý taktiky, někdy jsou to i několikadenní akce). Naštěstí narozdíl od železničních modelářů je airsofťáků na Vysočině dost.... Pak další věc co dělám je hasičina. Taky záhul a navíc to žere neslýchaně čas
. Ačkoli všechno leze šíleně do času nebo dopěněz nebo obojího tak se nehodlám dobrovolně ničeho vzdát.
Literaura tam toho moc nenačtu a když tak 2. světová válka (držím se pořekadla "čím víc čtou tím hůř strílej" protože mám pozici odstřelovače). No taky počítač kde nepohrdnu žádnou lepší válečnou hrou(CoD, Operace Flashpoint, atd) nebo jakýmkoli GTA. Taky jsem samozřejmě už z principu hráčem MSTS.
Neznáme se?
DTaké jsem dřív hrál airsoft, ale dál, než pár koleček s Higlanderem ke nepřiznávají jsem se nedostal... Když už, tak spíš já tebe.
.....
petrh píše:Pavel Dryml píše:... Kabáti, Nohavice, Landa a myslete si o mě co chcete skupina Orlík.
proc to ej super hudba, jeste treba REM a taky;)
Pavel Dryml píše:Souhlasím s tebou, nechápu jak někdo může hrát MSTS, a jiné simulátory, které nemají s realitou vůbec nic společného. Fuj
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků