Jeřáby

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod mawerick » sob 08 lis, 2008 7:54 pm

Plný souhlas s tebou.

Nehodlám tu řešit modelovost ale kontakt na výrobce.
TT - analog
r.v. 1975 LD Plzeň

[url]http://www.mzalarm.cz[/url]
mawerick

Příspěvekod Hekttor » sob 08 lis, 2008 8:39 pm

Kupovat a prodávat si může kdokoli cokoli, v rámci zákona.To nikomu neupírám, ani nekritizuji,neposuzuji ani cenu.Tento model jde po téhle stránce celkem mimo mě.Dokážu pochopit i to, že vám takový model stačí, to je taky vaše věc a taky proti tomu nic nenamítám, každý podle jeho gusta.Takže nepodsouvejte mi tu tedy prosím nějakého VoVo. Problém nastane, když někdo tvrdí, že jeho PASKVIL je podle skutečnosti. To je to jediné, na co reaguji, zde to zaznělo a za svou reakcí si stojím! Pokud to někdo pochopil jinak, je to jeho problém, pokud jsem tím někoho urazil, tak to jediné mě mrzí, protože to nebylo mým cílem.
Hekttor

Příspěvekod Jarda H. » sob 08 lis, 2008 8:54 pm

mawerick píše:Plný souhlas s tebou.

Nehodlám tu řešit modelovost ale kontakt na výrobce.

To bude asi těžký, buď se ozve sám nebo ho kontaktovat na další burze - bude-li tam ! Vyhledávače na netu nepomáhají, tak asi ta burza ?! Přezdívek "shimanski" se používá dost, např. kolega ze S.H.IM.I.L.A.N.D. atd.

PS :
To mawerick - poslal jsem ti maila ohledně nějakých novinek kolem traťových strojů v TT, mrkni na to !
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod mawerick » sob 08 lis, 2008 8:59 pm

Jo jo koukal jsem ale nevím jestli je to v TT? K tomu jménu. Není to "shimanski" ani "sikorski" ale tak nějak podobně. Pamatuji si, že měl i web adresu a začínala stejně jako to jméno "s..." a doména byla ".com".
TT - analog
r.v. 1975 LD Plzeň

[url]http://www.mzalarm.cz[/url]
mawerick

Příspěvekod Jarda H. » sob 08 lis, 2008 9:34 pm

mawerick píše:Jo jo koukal jsem ale nevím jestli je to v TT? ......

Jsem přesvědčen, že to velikost TT je :lol: :!: Jednak na úvodní stránce píšou (německy), že dělají "exkluzívně" TT, jednak jsem se na tyhle stránky dostal ze stránek českého e-shopu, který se specializuje na TT a za třetí - tuhle firmu jako TéTéčkovou uvádí ve svých seznamech sdružení OSTT !! Takže pro mne je dost průkazné :D !

Uvidíme za pár týdnů, až vyrukují s cenou a co ta cena bude vlastně obsahovat ! Bylo by to oživení trhu v TT velikosti :!:
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Předchozí

Zpět na Nezařazeno (off topic)