Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Michal Šuhajda píše:Lubomír Dudek píše:Stavební firma opravu mostu podle tv svěřila subdodavateli.Je to megaprůser,kterej zase odnese nějakej bagrák,že neměl monterky a předpisový boty.Jsem fakt,fakt zvědav.
Martin HO píše:No dřív dráhy při jakékoli (i vlastní) činnosti kolem drážního tělesa buďto dělaly výluky, nebo ale přikazovaly pomalou rychlost. Tady nasunují most přes několik kolejí a pod tím frčí IC 130 tkou. To mi hlava nebere.
honzik píše:Jirka1 píše:S Jurou jsem mluvil před chvílí po telefonu, přišel mi veselejší a je už v pořádku. Za pár dní by ho měli pustit z nemocnice...
Jura dneska vyhrozoval, ze v pondeli by ho snad meli pustit.
Ahoj Honza
Danfirman píše:Nehoda je fakt hrozná 6 mrtých je až příiš moc - na to není dostatečný trest natožpak finanční odškodnění. Peníze jim život už nevrátí. Všude platí dvakrát měř jednou řež.Kdyby to dělali pořádně tak by těch šest lidí dorazilo v pořádku domů. Jinak jestli se nepletu tak to bude první zrušenej banán v historii. Vím že nejnebezpečnější je ú spojů mezi vozy-když přední vagon zastaví a ty jseš ve vagoně za ním tak to máš docela blbý-platí to zválště u přípojňáků Baafx(010,012,...)
Jirka1 píše:Martin HO píše:No dřív dráhy při jakékoli (i vlastní) činnosti kolem drážního tělesa buďto dělaly výluky, nebo ale přikazovaly pomalou rychlost. Tady nasunují most přes několik kolejí a pod tím frčí IC 130 tkou. To mi hlava nebere.
No ve zprávách říkali, že o tom na ČD ani nevěděli...
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Zlámalík a 1 návštěvník