Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
M&T píše:Michal Dalecký píše:Tak pánové dal jsem si práci tohle vlákno promazat, nejsem tu víkend a už je to tady zpět !!!!! Pokud si nepřestanete mastit svoje ega budu nekompromisně zasahovat, nemám tolik času čistit vaše kolovrátky....
Ja som žiadal o premazanie vlákna Novinky 2025 a napriek tomu tam veľa nezmyselných príspevkov zostalo ... PREČO ? ... Potom sa ale nečudujme, že je tu kopec zbytočných otázok, keď v tom neporiadku ľudia nevedia nájsť odpovede, ktoré už boli napísané.
P.S. Neviem , prečo bol vymazaný aj príspevok s fotkou modelu 830 (M262) robeného doma. Ja to naopak považujem za veľmi prínosný príspevok, aby som si ja, resp. iní záujemcovia vedeli pozrieť, ako model môže vyzerať a ako vyzerá sériový produkt jednej firmy. A či sa model tohto výrobcu podobá na predlohu alebo nie (väčšinou je totiž veľmi ťažké nafotiť realitu a model v rovnakej perspektíve a práve fotka iného modelu napovie oveľa viac). Je na tom niečo zlé ?
Michal Dalecký píše:Tak pánové dal jsem si práci tohle vlákno promazat, nejsem tu víkend a už je to tady zpět !!!!! Pokud si nepřestanete mastit svoje ega budu nekompromisně zasahovat, nemám tolik času čistit vaše kolovrátky....
StandaR píše:No už jsem četl kde co, ale svádět vymazání irelevantní diskuze na to aby se zachovaly prodeje, to už je docela extra![]()
Nechtělo by to pánové na pár chvilek vypnout počítač/mobil a věnovat se něčemu užitečnýmu? Všem už jste jasně stokrát řekli ať to nekupuji a že je to odpad a všichni mají lepší
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků