Naše profese

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod Miloš_P » úte 18 bře, 2008 5:22 pm

Pracuju jako zvukař, střihač a 2D/3D animátor v jednom pražském TV studiu. Železnicí si čistím hlavu od práce. Celý den dělám na počítačích a civím do monitorů :shock: , takže jsem rád, že vlaky ovládám analogově a můžu cvakat přepínačema na ovládacím panelu :D .
Miloš_P

Příspěvekod lmd » úte 18 bře, 2008 5:56 pm

Ja som vyučený umelecký stolár a rezbár a do práce mám cca1min, keďže pracujem doma :D
H0"- DCC- IIIažIV.
lmd

Příspěvekod Radek Mende » úte 18 bře, 2008 6:16 pm

To já jsem klempíř a pokrývač,takže si od práce neodpočinu ani u svého koníčku(stavba budov) :lol: :P
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Příspěvekod Jirka1 » úte 18 bře, 2008 6:21 pm

Já vystudoval Střední průmyslovou školu elektrotechnickou v Pardubicích, přezdívanou "UPSI" (Ústav postupného snižování inteligence) nebo taky ústav u naháče, potom jsem na tomtéž ústavu vystudoval Vyšší technickou školu při SPŠE Pardubice, obor lékařská elektronika.
Po vojně jsem nastoupil u ČD a pracoval v telekomunikacích. Tam, i když dnes již v dceřinné společnosti pracuji dodnes. Železnice si užívám každý den při dojíždění do práce. :D

K železničnímu modelářství jsem přičichl až na průmce právě v souvislosti s dojížděním do školy. No a od té doby mě to nepustilo. :D

Jinak pracuji ve stejné firmě jako kolega mawerick.
Není tu náhodou ve fóru ještě někdo od nás? :D
Naposledy upravil Jirka1 dne stř 19 bře, 2008 5:37 am, celkově upraveno 1
Jirka1

Příspěvekod sco_27 » úte 18 bře, 2008 6:34 pm

No ja som ako ostatny v mojej vekovej kategorie student... Ale na Strednu planujem ist na dopravnu-zeleznicny odpobor za masinfiru.
sco_27

Příspěvekod Petr Zatrepalek » úte 18 bře, 2008 8:09 pm

Tak moje profesni dráha se ubírala po VŠE v poradenství, pak v autoprůmyslu a zase v poradenství, abych nakonec "zakotvil" v modelařině :D . Se společníkem se nám náš koníček stal zaměstnáním - nebo obráceně 8) - někdy už ani nevím...
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Martin Srb » úte 18 bře, 2008 9:33 pm

Já studuju UK FSV a ještě se zaučuju coby elév v Českém rozhlase. U modelů si odpočinu od psaní a mluvení :lol:
H0, analog, epocha IV./V.
Martin Srb

Příspěvekod tragedcz » úte 18 bře, 2008 10:24 pm

hmm tak já původně chtěl na fíru ale rodiče mě poslaly na elektro, teď pravuju manipulační techniku, do práce to mám 2 minuty a chodím si pěkně na 7:30 8) Vláčkuju akorát když je nálada
tragedcz

Příspěvekod jobr » úte 18 bře, 2008 10:53 pm

Tak ja tu jsem zatim jedinym zastupcem Danovi konkurence z nejmenovaneho ceskeho bankovniho ustavu s francouzskymi vlastniky. Ale nedelam v exekucich nybrz v IT, takze vlastne pracujeme i na nich.
H0 DCC, navrat k masinkam kvuli detem :-)
jobr

Příspěvekod Myšpulín » stř 19 bře, 2008 7:32 am

Pavel Dryml píše:Tak já jsem student VOŠ a SOŠ Gustava Habrmana Česká Třebová jak se ten ústav oficiálně jmenuje, ale většina tuto školu budete znát jako železniční průmyslovku.

Jj, Kimův ústav pro potlačování inteligence, kde tomu je konec. Taktéž jsem ho kdysi navštěvoval. Tak tam pozdravuj. Někteří kantoři tam snad i dodnes učí (myslím že snad i můj bejvalej třídní).
Myšpulín

Příspěvekod Lubomír Dudek » stř 19 bře, 2008 1:40 pm

Od roku 98 na vojně.Dosavadní funkce je řidič BVP-2 ve velitelské verzi.
Přeběhlík k N scale II epocha druhá válka DRG/DRB
Lubomír Dudek

Příspěvekod JirkaS » stř 19 bře, 2008 2:16 pm

Pracuji v reklamní agentuře. Zabývám se návrhy a výrobou letáků, brožur, inzerátů, cedulí a celých kampaní.
Kolejiště si stavím od 23 do 01 hod. v noci, protože si na stará kolena dodělávám VŠ. Hádejte, co mě baví víc :-)
JirkaS

Příspěvekod Radek » stř 19 bře, 2008 8:01 pm

No to je zkratek. Já dělám u LDZ (lanové dopravní zařízení), tj. lesní lanovka, která tahá vytěžené dříví z těžko přístupných terénů. Modelařina tudíž představuje ideální relax, u kterého se převážně sedí a hlavně nevyžaduje žádné prudké pohyby :lol: .
Radek

Příspěvekod boy.rough » stř 19 bře, 2008 8:23 pm

Ahoj, já jsem ve státní správě jako dělník. Jinak do roku 92 jsem byl v LD Č.Budějovice jako mechanik a opravář lokomotiv, hlavně těch motorových, ale hlavně na Sergejích :D . Něco málo si z té práce ještě pamatuji, ale hlavně to, že to byla pěkná raubírna a špína :( .
Bavím se stavbou kolejiště asi po 22 letech a asi opravdu nejsem modelář, ale spíše hračička.

Tak ahoj a ať se Vám daří.
Naposledy upravil boy.rough dne pon 24 bře, 2008 7:31 pm, celkově upraveno 1
Jezdím na účkách (asi poslední mohykán) a opravdu s nimi nemám problém.
boy.rough

Příspěvekod Tomáš » čtv 20 bře, 2008 2:18 pm

fíha to se nám to tu pěkně kupí....prvně nám páni bankéři obstarají penízky..pak někdo nakreslí velkej dům do PC....další ho postaví a zavedou do něj elektro...pak další řemesla...a nakonc se tam všici nastěhujem a postavíme obrovský kolejiště :lol: :lol: ...a na všechno si stačíme sami :lol:
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)