Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Jelikož byl můj limit vyčerpán a Zlámalík mě prosil, ať nic ze svého nemažu pro budoucí modeláře, tak už nic vkládat zde nebudu.
-m-
Zlámalík píše:Co se týká knihy, doufám, že pánové vylepší jazykovou stránku...
Dovi píše:milan ferdián píše:Jelikož byl můj limit vyčerpán a Zlámalík mě prosil, ať nic ze svého nemažu pro budoucí modeláře, tak už nic vkládat zde nebudu.
-m-
"tak už nic vkládat zde nebudu"
Milane,
byla by škoda rezignovat (kvůli vyčerpání datového limitu u jednoho profilu) na vkládání obrázků a event. i jiných příloh.
Řešil bych to registrací druhého profilu s podobným jménem.
U Tebe by se nabízelo třeba milan.ferdián (s tečkou mezi jménem a příjmením).
Do podpisu původního profilu (milan ferdián) bych doplnil informaci v tom smyslu, že:
Ze systémových důvodů zde přispívám i pod jménem milan.ferdián
Tato informace se pak bude automaticky zobrazovat u všech Tvých dosavadních více než 12 tisíců příspěvků. Každý tak bude vědět, že nový profil milan.ferdián je Tvůj, čili že nepatří nějakému případnému vtipálkovi, který by se chtěl vydávat za Tebe.
P. S.
Původní profil milan ferdián bych samozřejmě zachoval i nadále funkční, mj. i proto, že se němu vztahují Tvoje moderátorská práva. A taky proto, abys mohl v případě potřeby editovat (aktualizovat) svoje příspěvky uveřejněné pod původním profilem.
Rudolf píše:Hledal jsem nastavení limitu pro uživatele a zatím jsem ho nenašel. Je jen limit na celkové množství příloh a max.počet v jednom příspěvku.
Ruda
hank píše:Zlámalík píše:Co se týká knihy, doufám, že pánové vylepší jazykovou stránku...
Jsi příliš milosrdný. Ta čeština je naprosto příšerná. Doufám, že pánové budou mít lepší jazykovou redakci než vydavatel prvních 4 dílů plánků kolejišť. Nebo vůbec aspoň nějakou.
milan ferdián píše:hank píše:Zlámalík píše:Co se týká knihy, doufám, že pánové vylepší jazykovou stránku...
Jsi příliš milosrdný. Ta čeština je naprosto příšerná. Doufám, že pánové budou mít lepší jazykovou redakci než vydavatel prvních 4 dílů plánků kolejišť. Nebo vůbec aspoň nějakou.
Texty jsou psány formou niterních zpovědí, styl řečnických otázek a odpovědí, tedy bez jazykových a stylistických úprav, aby se zachovala autenticita autorů...
-m-
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: carter88 a 3 návštevníků