look23 píše:Aukro obecně nemá páky na to, že pokud to někdo vydraží a nezaplatí, tak to z něho vymáhat.
Nebo ty páky ani mít nechce.
- týpek vydražil nějaké modely, aukce od koruny (příhoz na poslední chvíli - kdyby to byl příhoz co tam týden visel, tak bych byl ochotný věcem co následovaly ještě věřit, ale takhle fakt ne)
- komunikace žádná
- o tři dny později urguji
- týpek odpoví, že musel naléhavě odletět do zahraničí, neví jak dlouho tam bude, nemá přístup k bankovnictví a doma nemá nikoho, kdo by to za něj moohl vyřídit, tak že chce aukci zrušit.
- nabídl jsem mu, že buď mu to můžu poslat do toho zahraničí (když doplatí rozdíl v poštovném), nebo ať mi teď zaplatí cenu vyhraného modelu a že mu to pošlu až se vrátí
- obě nabídky byly naprosto ignorovány, přišlo jen citové vydírání, co jsem to za člověka, když nechápu, že teď nemá náladu modely řešit
- urguji přes Aukro
- Aukro urguje kupujícího, kupující urgenci ignoruje
- po dvou týdnech uděluji negativní hodnocení
- okamžitě mám negativní hodnocení za trest také (že jsem "odmítl zrušit aukci, když to po mně kupující požadoval")
- požaduji po Aukru odstranění negativu, který jsem obdržel, když je od člověka, který aukci evidentně nezaplatil a jejich vlastní urgence ignoroval
- Aukro mi řekne, že nebyly naplněny podmínky nutné pro stažení komentáře a můžeme se maximálně dohodnout s kupujícím, že je stáhneme oba a oni je pak přeškrtnou.
Postih z toho pro (ne)kupujícího reálně není absolutně žádný, tak se pak nelze divit tomu, že to takové chování podporuje. Kdyby ho při urgování o zaplacení varovali, že pokud teď nezaplatí má černý puntík a jakmile dostane třetí, tak mu účet zablokujou, třeba by se z toho zahraničí "zázračně vrátil".