Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Martin70 píše:A ještě se z nákupu platí provize a připlácí se ochrana zaslaných peněz kupujícím.![]()
Petr S. píše:A proč to používáte?
Patrik Novák píše:Petr.S: občas se tam něco najde.
hank píše:Petr S. píše:A proč to používáte?
Pro dost našinců - zvlášť těch, kdo chtějí něco nabízet v aukcích - je to jediná volba, protože eBay (zatím?) ...
Jirkátor píše:...naposledy ta volba šla odmítnout.
hank píše:A další věc, která mi na Aukru pije krev: Neexistence zákzanické telefonní linky. Odpověď na e-mail jim trvá obvykle nejmíň 5 dní.
hank píše:....Ale nemělo by mě to překvapovat. Allegro nedávno vcuclo český e-shop czc.cz s PC a další elektronikou, kam předtím dost lidí chodilo nakupovat komponenty k PC. Značka sice zůstala, ale sortiment se jim okamžitě drasticky omezil, v některých položkách až na nulu. Opět to trh vyřešil, akorát že v neprospěch zákazníků...
hummus píše:hank píše:....Ale nemělo by mě to překvapovat. Allegro nedávno vcuclo český e-shop czc.cz s PC a další elektronikou, kam předtím dost lidí chodilo nakupovat komponenty k PC. Značka sice zůstala, ale sortiment se jim okamžitě drasticky omezil, v některých položkách až na nulu. Opět to trh vyřešil, akorát že v neprospěch zákazníků...
Ani bych neřekl, CZC nebyla žádná škoda. Pořád existuje spousta dalších E-shopů s PC a elektronikou.
Když jsem si skládal PC, tak CZC na celou sestavu nikdy nevyšlo nejlevněji. Jednou jsem tam dobře koupil grafiku a pár drobností.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků