Myslím to obecně. Příjde mi to tu jako rozvracení byť už tak malé komunity jako jsme my...

Co bude příště? Porvem se na burze jako psi jenom proto, že TILLIG zdražil už tak drahé modely?
Dle mě byla chyba dát prostor na hádky na tomto fóru..
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Tkadlec Jaroslav píše:Rozhodně sem toto nezaložil jako pro hádky
tak ,že kdo se chce hádat tak to bude dělat tady v tomto vlákně nebo v jiném x případu tady bylo tak ,že pokud se tady někdo opře tvrdě do někoho banán schvaluju ,pokud se hádky přemístí jen sem dobře proto to tu je ,by se nezasvinili další třeba zajimavé témata .
Jsem i plastikový modelář a na modelforu jsou rubriky i o jiných věcech jako jsou modely a vše okolo toho.
například
vaření,hudba,vtipy,volný pokec atd .komunity lidí na každém foru má jedno velké téma o koníčku co má ,ale taky jsme lidi a můžeme se bavit i o jiných aktivitách co kdo dělá umí pracuje atd...
Aspoň si může člověk udělat obrázek na každého kdo co tady napíše třeba ,že pán X je ko...t nebo ,že sním nesouhlasím to si dotyčný musí rozmyslet co napíše a stejně si to může člověk vyřídit přes SZ nebo @ nebo osobně hodně vás se zná osobně ..toš tak asi
milan ferdián píše:Spíše dozrál čas na můj odchod.
StrndaTrains píše:Jakpak by ta klobása asi byla velká v eNku, co? Nebo ještě líp TTéčku ( s klobásou k jídlu )![]()
![]()
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků