Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Zippich píše:Opravdu hezký model vechtru na prodej.
V zajímavém měřítku 1:1. Vím, poněkud to vybočuje z rámce tohoto tématu. ale náhodou jsem na tenhle inzerát narazil a nedalo mi to, se o tu informaci nepodělit. Je to kousíček za hranicemi na trati, kde se pořád něco děje a na kterou pořád míří čočky šotoušů, na známé cyklostezce podél Labe. No řekněte, existuje pro nás, vláčkaře, lepší místo na dovolenou?
https://www.immowelt.de/expose/25j7m59
hank píše: Když jsem v r. 2012 kupoval byt, tak realitka s prominutím odrbala prodávající o šestinu ceny, za kterou jsem to koupil.
hank píše:Především je to důkaz, že Německo je na rozdíl od Čechistánu pořád ještě normální země. Podobné rekreační nemovitosti se v tuzemsku běžně nabízejí za 2 - 4 milióny Kč a že by realitka přímo do nabídkového inzerátu veřejně napsala, kolik shrábne ona, to jsem snad ještě nezažil; v konkrétním případě je to 7%, což mi připadá přiměřené. Když jsem v r. 2012 kupoval byt, tak realitka s prominutím odrbala prodávající o šestinu ceny, za kterou jsem to koupil.
vvitty píše:No to je ale spis blbost tech prodavajicich...
vvitty píše:Ve finale se s takovym "expertem" nemovitost proda klidne o par let pozdeji a 20% pod cenou ktere by dosahnul schopny makler.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků