Vydrzi modelova velikost TT?

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Vydrzi modelova velikost TT?

Příspěvekod Stanin » pon 17 čer, 2013 5:30 pm

Zdravím pánové,

Otevírám po delší toto téma. Jak vidíte TT dnes? Kvalitu a nabídku modelů, budoucnost a jak si stojí proti velikostem N a H0? Vracím se k modelatření a vážně jsem uvažoval o H0, ale ani teď nedokážu pochopit co na těch velkých"hračkách" svět vidí.. Tedy snad kromě velkého místa v lokomotivách na různé vychytavky.
Stanin

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » pon 17 čer, 2013 5:40 pm

TT vzkvétá někde to drhne teda u některých firem ... :wink:
Tkadlec Jaroslav

Příspěvekod chameleon » pon 17 čer, 2013 10:15 pm

Stanin píše:Zdravím pánové,

Otevírám po delší toto téma. Jak vidíte TT dnes? Kvalitu a nabídku modelů, budoucnost a jak si stojí proti velikostem N a H0? Vracím se k modelatření a vážně jsem uvažoval o H0, ale ani teď nedokážu pochopit co na těch velkých"hračkách" svět vidí.. Tedy snad kromě velkého místa v lokomotivách na různé vychytavky.

Třeba se do H0 či zahraní žel. zakoukáš časem... Já třeba taky, a nebo třeba taky nikdy ne ;-)
Každá velikost má své + a -
Podle mě ohledně TT:
Z pohledu modeláře: Super, po takové nabídce a kvalitě modelů jsme kdysi jen snili
Z pohledu výrobce/prodejce: TT sockaři pořád nedaj pokoj a chtěj další modely, no tak jim je nabídnem, ikdyž to zas bude řečí..., no něco z nich snad kápne a časem snad překonvertujou na N či H0
;-)
A budoucnost? Samozřejmě to bude dál šlapat, neboť my TTčkaři se nedáme a budem objednávat, a kde je poptávka, bude i nabídka!
chameleon

Předchozí

Zpět na Nezařazeno (off topic)