M 296 od MTB plk

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: M 296 od MTB

Příspěvekod Pavel-HP » stř 15 lis, 2017 8:09 am

A na sivestra bude jezdit jen dopředu. Vývoj nezastavíš.i
TT, epocha III. - V., U profil
www.vlakytt.cz
Pavel-HP

Příspěvekod mlha » stř 15 lis, 2017 8:37 am

sidlo píše:MTB v tichosti nic neměnilo. Těch 420 mm tam bylo od začátku.

A na stránkách u pana Daleckého je 380 mm. Tak si tady asi někdo hodnoty cucá z prstu.
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod Brejla » stř 15 lis, 2017 8:40 am

sidlo píše:MTB v tichosti nic neměnilo. Těch 420 mm tam bylo od začátku.

Nebuď trapný, tohle už neokecáš.
http://www.mtb-model.com/files/kategorie/navodCZ_HO853.pdf

Kdyby to náááááhodou kouzelník změnil, prtScr mám.
Naposledy upravil Brejla dne stř 15 lis, 2017 8:53 am, celkově upraveno 2
Brejla

Příspěvekod mlha » stř 15 lis, 2017 8:45 am

A v návodu má MTB 380 mm
Přílohy
navodCZ_HO853.pdf
(261.38 KiB) 218 krát
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
mlha

Příspěvekod Sandy » stř 15 lis, 2017 9:07 am

Michal Dalecký píše, že projede poloměr 380, výrobce se jistí 420. V čem je problém?
Vybíjení sekáči (Brejla and his melody boys) nejdou pod 1000, takže je to netrápí. Navíc si postaví (spíš si nechají postavit) špičkový model za cenu jen o malinko vyšší, než požaduje MTB....
Jinak model jsem před pár dny viděl zblízka a naživo. Povrchovou úpravu nekomentuji, snad se při sériové produkci zlepší. Na kolejišti model bude vypadat dobře. Kritizovaných nepřesností si všimne asi jen opravdový znalec loko M296. Až budou k dispozici nové pluhy, tak to bude určitě ještě lepší. Ten současný je ve skutečnosti ještě příšernější než na fotkách.... S otvorem pro spřáhlo mi trochu připomíná otevřenou hroší tlamu :roll:
Cena lidová není. Ale nežijeme v lidovědemokratickém zřízení, takže kdo na to bude mít ( a bude ochoten ty peníze vysolit), tak si ji koupí. Kde ne , tak jí bude sochat z odlitků a podobných polotovarů. Takový je, holt, život.
A nic na tom nezmění výkřiky do tmy některých místních "exotů".
Sandy

Příspěvekod mlha » stř 15 lis, 2017 9:10 am

Sandy píše:Michal Dalecký píše, že projede poloměr 380, výrobce se jistí 420. V čem je problém?

Výrobce pro jistotu uvádí obě hodnoty, která je správná pane neexote?
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
mlha

Příspěvekod Brejla » stř 15 lis, 2017 10:07 am

Sandy píše:Michal Dalecký píše, že projede poloměr 380, výrobce se jistí 420. V čem je problém?
Vybíjení sekáči (Brejla and his melody boys) nejdou pod 1000, takže je to netrápí. Navíc si postaví (spíš si nechají postavit) špičkový model za cenu jen o malinko vyšší, než požaduje MTB....
Jinak model jsem před pár dny viděl zblízka a naživo. Povrchovou úpravu nekomentuji, snad se při sériové produkci zlepší. Na kolejišti model bude vypadat dobře. Kritizovaných nepřesností si všimne asi jen opravdový znalec loko M296. Až budou k dispozici nové pluhy, tak to bude určitě ještě lepší. Ten současný je ve skutečnosti ještě příšernější než na fotkách.... S otvorem pro spřáhlo mi trochu připomíná otevřenou hroší tlamu :roll:
Cena lidová není. Ale nežijeme v lidovědemokratickém zřízení, takže kdo na to bude mít ( a bude ochoten ty peníze vysolit), tak si ji koupí. Kde ne , tak jí bude sochat z odlitků a podobných polotovarů. Takový je, holt, život.

Co píše Dalecký není až tak podstatné. Výrobce uváděl 380 mm a později to bez jakéhokoliv upozornění (u tohoto výrobce typické) změnil na 420 mm. Že to pseudoodborníci tvého typu nechápou je sice smutné, ale svět se kvůli tomu nezastaví. Že jsem o tomto modelu uvažoval je pravda, minimální radiusy mám 500 mm, takže mám ještě mírnou rezervu, ale myšlenka na tento produkt mě naštěstí opustila.
Brejla

Příspěvekod sidlo » stř 15 lis, 2017 10:32 am

Brejla píše:Nebuď trapný, tohle už neokecáš.

Jsem zahanben. Musím sebekriticky přiznat, že ti co opakovaně deklarují že si od MTB nic nekoupí, mají stránky tohoto výrobce perfektně nastudované. A co víc, dokonce se s nimi nechávají vyfotit. Smekám.
sidlo

Příspěvekod Brejla » stř 15 lis, 2017 10:34 am

Michal Dalecký píše:Vy jste ale banda chytráků. Kdo z vás model zkoušel v provozu? A tu možnost má kdokoliv u nás na prodejně. Tady je motorák na R2 358mm. A v podvozcích je ještě vůle. Video tady: https://youtu.be/l-GAkE90lwk

Máme to brát jako potvrzení, že výrobce neví co vyrábí nebo tradičně lže? Nevím co je chytrého na tom, že jsem se snažil MTB jednou věřit (vím, byla to blbost).
Brejla

Příspěvekod Brejla » stř 15 lis, 2017 10:38 am

sidlo píše:
Brejla píše:Nebuď trapný, tohle už neokecáš.

Jsem zahanben. Musím sebekriticky přiznat, že ti co opakovaně deklarují že si od MTB nic nekoupí, mají stránky tohoto výrobce perfektně nastudované. A co víc, dokonce se s nimi nechávají vyfotit. Smekám.

Omluva se přijímá :mrgreen: Ale zahanben můžeš být dál. S "tímto" bych se nikdy nevyfotil :lol: i když chvíli jsem o nákupu uvažoval. I největší neumětel si zaslouží dostat druhou šanci, ale tento producent ji odmítl.
Brejla

Příspěvekod Pavel-HP » stř 15 lis, 2017 10:52 am

Nechceš si zavolat do Bohnic, polstrovaný ajnclík, tam určitě najdou. Případně si dej studenou sprchu.
www.vlakytt.cz
Pavel-HP

Příspěvekod Brejla » stř 15 lis, 2017 11:42 am

Pavel-HP píše:Nechceš si zavolat do Bohnic, polstrovaný ajnclík, tam určitě najdou. Případně si dej studenou sprchu.

S radostí ti přenechám pořadí :mrgreen:
Brejla

Příspěvekod Pavel-HP » stř 15 lis, 2017 11:50 am

Žádná posedlost, či demence se u mě neprojevuje. Na rozdíl od tebe. Přeji příjemný pobyt.
www.vlakytt.cz
Pavel-HP

Příspěvekod vvitty » stř 15 lis, 2017 4:58 pm

Vazne po deseti strankach debat na tema ktery tvar kastle o kolik ujel resite jestli model projede oblouk o realnem polomeru 33m ? A to jeste nejlip z protioblouku v plne rychlosti? :roll:
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod A2C » stř 15 lis, 2017 7:26 pm

mikinko píše:Sám som na koľajisku zažil problémy Bai od igry....

Prosím ťa ako si to riešil? mne sa zdá že mi to zasekáva kinematika, robia mi to dva vozne a nechápem prečo.
ďakujem
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse
A2C

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)