Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
George V. píše:No ono to hlasování nemůže být přesné, protože mnozí z nás preferují vícero železničních správ. Já se chystám na takový "malý pohraniční styk". Byť jsem hlasoval pro ČD, můj vozový park je z mírné většiny tvořen vozidly DB, a to hlavně nákladnímy vozy...
Houmr píše: ..... já třeba preferuji ČSD, ale chci mít na kolejišti i zastoupení DR, taky malý pohraniční styk.
vlastimil vašíček píše:mě je jedno co to má za znak na zadku. když se mi to líbí a mám na to tak si to koupím
alf píše:Ono taky není ČSD jentak vše..chtělo by to rozdělit dle epochy..trochu nechápu lidi co kupují vše co se jim líbí..hlavně že to má nápiš ČSD(každého věc,když na to má..)když pak vidím prvorepublikové pivní vozy tažené třeba brejlovcem ČSD..provozní a historický nesmysl..byť s nápisem ČSD. proto mám nejraději druhou polovinu 60.let a nic jiného nekupuju a po pravdě ,současnost se mi ani nelíbí..
alf píše:Ono taky není ČSD jentak vše..chtělo by to rozdělit dle epochy..trochu nechápu lidi co kupují vše co se jim líbí..hlavně že to má nápiš ČSD(každého věc,když na to má..)když pak vidím prvorepublikové pivní vozy tažené třeba brejlovcem ČSD..provozní a historický nesmysl..byť s nápisem ČSD. proto mám nejraději druhou polovinu 60.let a nic jiného nekupuju a po pravdě ,současnost se mi ani nelíbí..
radekkrupka píše:alf píše:Ono taky není ČSD jentak vše..chtělo by to rozdělit dle epochy..trochu nechápu lidi co kupují vše co se jim líbí..hlavně že to má nápiš ČSD(každého věc,když na to má..)když pak vidím prvorepublikové pivní vozy tažené třeba brejlovcem ČSD..provozní a historický nesmysl..byť s nápisem ČSD. proto mám nejraději druhou polovinu 60.let a nic jiného nekupuju a po pravdě ,současnost se mi ani nelíbí..
Tady prostě záleží, jaký je kdo detailista...mě to třeba ani nevadíJednak nemám tak hluboké znalosti, a za druhé si chci hlavně pohrát
Já klidně proženu po lokálce elektrickou lokomotivu, i když po trakci tam není ani památky...jak říkám, každý to bere jinak...
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků