PS : článek je vyvěšen už od ledna, ale já na něj narazil až teď - moc hezké čtení a vzpomínka

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Houmr píše:Moc pěknýsám si vzpomínám na sebe, i když už jsem měl NDR TT, ale mašinky stejně nejezdili, takže jsem je taky strkal rukama.
Je smutné to, že už vláčky opravdu jen těžko najdou cestu k dětem a myslím si, že to bude stále jen horší.
DannyK píše:V některých věcech měl podle mého až příliš rigidní názory, a asi by moc nadšený nebyl z foliáží, současném ztvárnění stromů, hrátkami s elektrostatikou apod., a jeho pojetí stromových bloků mi prostě nesedne. Ale dovedl perfektně vysvětlit co a jak, aby si i někdo, kdo měl velmi omezené možnosti (hluboko do kapsy) mohl splnit sen.
Pamatuju si na poblikace z Modely, konkrétně na ty červené s plány kolejišť. Zvlášť povedená byla A-4, kde jsem se poprvé setkal s ideou když ne modulišť, tak aspoň segmentů. Mám pocit, že ty publikace nebyly "podepsané", ale i přesto nesla aspoň ta A-4 jednoznačně rukopis p. Zusky. Měl jsem pak i modely železnice v terénu, kde psal tuším o špalíčcích. Dlouho (od doby, kdy jsem si ji koupil) jsem si lámal hlavu, kde vzal, v části o tvorbě GVD, hrátky se špalíky ručně posunovanými. Konečně už to vím.
Škoda, že tento - in memoriam publikovaný nápad - nerozvedl v dřívějších publikacích. Tohle prostě je geniální.![]()
Petr Berka píše: .... PS: Jardo, omlouvám se, příště tu vyvěsím upozornění, že se něco změnilo. Snažíme se jednou za měsíc či dva alespoň drobnost přidat, aby bylo vidět, že klub stále žije.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků