Tomáš píše:
Jjo já použil už dávno něco podobnýho jako WD,akorád od fy.Den Braven na ty táhla párovky BR 86 a stroj šel do kytek,plast se roztekl
tak to veliky dik, zachranil jsi mi minimalne jeden (prvni) stroj!
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Tomáš píše:
Jjo já použil už dávno něco podobnýho jako WD,akorád od fy.Den Braven na ty táhla párovky BR 86 a stroj šel do kytek,plast se roztekl
Donatelli píše:Důrazně všechny varuji před prostředkem zvaným kontox. Používá se na čistění el. vodičů, kontaktů apod. Po nastříkání na plastové součásti lokomotiv BTTB se přemění plast na jakousi hmotu podobnou formelíně. Vlastní zkušenost. Jinak čistím lihem, tech. benzínem, hadříky a na ozubení klasický kartáček na zuby namočený v již uvedeném. Jenom to chce nespěchat a dělat všechno důkladně.
Jirka1 píše:Donatelli píše:Důrazně všechny varuji před prostředkem zvaným kontox. Používá se na čistění el. vodičů, kontaktů apod. Po nastříkání na plastové součásti lokomotiv BTTB se přemění plast na jakousi hmotu podobnou formelíně. Vlastní zkušenost. Jinak čistím lihem, tech. benzínem, hadříky a na ozubení klasický kartáček na zuby namočený v již uvedeném. Jenom to chce nespěchat a dělat všechno důkladně.
JJ, mám tutéž zkušenost. Naštěstí to bylo ale jenom na přestavníku BTTB.
yurax píše:Tomáš píše:
tak to veliky dik, zachranil jsi mi minimalne jeden (prvni) stroj!
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník