Dneska cestou na a z výstavy kolejiště v Hradci jsme na odstavný koleji od Rosic, směrem na pardubický nádraží objevili tuhle potvoru. Nevíte někdo, proč a hlavně jak se sem dostala? Protože od Jaroměře už jede jenom nelektrifikovaná trať, a tohle je elktrickej stroj. Celkově není šeredná, ale ty poláci ty svoje mašiny maj strašně zohavený těma kulatýma světlama Menší walkaround zde http://picasaweb.google.cz/loslopatos/P ... hNadLabem#
H0- měřítko králů! těm se to do hradu všechno krásně vejde VI. epocha ČR Analog
Že jsou světla kulatá, to by tak nevadilo, ale že jsou skoro větší než nárazníky, to je, s prominutím, ohavné ......... pak to připomíná vytřeštěné oči člověka, který vidí něco strašného....
Oni mají Poláci i jiné vykulené mašiny. Pár jsem tam v Polsku viděl a vždycky si říkám kdo dělal design těch loko tak ten musel opravdu mít dobrej "vkus" Zlatý český mašiny.
Ta polská potvora do Rosic občas veze ucelený vlak,už nevím zda chemii nebo nějaké uhláky či co..Sledujte ŽM a internet a budete vědět co se děje,vývoj jde rychle dopředu..soukr.dopravci a různé typy cizích lok.budou přibývat..
Já jsem vyděl v Pardubicích nějakou dvojdílnou lokomotivu (asi Polská).Jak projíždí s nákladním vlakem přes Pardubice.Možná doma v počítači najdu i fotku.
Brejlovec-nejhezčí lokomotiva všech dob
TT,DCC, epocha V,