Databáze podvodníků

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Databáze podvodníků

Příspěvekod Kulsud » stř 15 říj, 2025 12:32 pm

Jestli zajímá vyskedek, tak do soukromé zprávy.
Kulsud píše:Zítra proběhne přestupkové řízení s Milanem Grofem v Děčíně. Já jsem byl vyzván, abych uplatnil nárok na náhradu škody, což jsem udělal. Když z toho nic nebude, alespoň jsem mu udělal trošku pakárnu. Abych řekl i B, Grof mi větší část peněz vrátil.
Kulsud

Příspěvekod Depo HCV » úte 18 lis, 2025 10:18 am

Na pan Grofa - dnes podáno trestní oznámení za podvody na Modelbazaru. Nechce se někdo připojit k tomu - dluží objednané a zaplacené věci?
Depo HCV

Příspěvekod Kulsud » stř 19 lis, 2025 10:41 pm

Depo HCV píše:Na pan Grofa - dnes podáno trestní oznámení za podvody na Modelbazaru. Nechce se někdo připojit k tomu - dluží objednané a zaplacené věci?

Držím palce a dotáhněte to do konce jako já.
Kulsud

Příspěvekod Dovi » ned 08 úno, 2026 4:02 am

Nechtěl jsem kvůli tomu zakládat speciální vlákno o krádežích vloupáním, tak to s dovolením dám sem.

V našem hobby nás někdy dokáže potrápit třeba vadný elektromotorek, nefunkční elektronika, chybějící nebo odlomený drobný díl na modelu atd.
Ale to jsou jen prkotiny v porovnání s tím, co se taky může stát a některé z nás potkat.

Hledaje na Modelbazaru jednu konkrétní věc (neúspěšně), narazil jsem na toto:

https://modelbazar.cz/zadost-o-pomoc/1128175

<-- Modelová železnice
Žádost o pomoc
RŮZNÉ

Kolegové modeláři.
Dne 23.09.2023 mi byla ukradena moje celoživotní sbírka železničních modelů ve velikostech TT, H0, S, 0e, 0, 1, LGB. Nejvýše ceněné modely byly ve velikosti O Merkur, Ditmar, Ikárie, Chemoplast, Minora, anglické modely, Nezůstal mi ani jeden model. Sbírku jsem pořizoval 45 roků, a doplňky jako točny, triangl apod. Některé modely byly zhotoveny na zakázku. Nezůstal mi ani jeden model. Chtěl bych vás požádat, pokud by se někde objevilo větší množství modelů na prodej, prosím vás o zprávu. Děkuji vám touto cestou za kolegialitu. Zároveň vás požádám, zabezpečte si svoje modely, jak nejvíce můžete. Měl jsem sbírku v domečku s mřížemi na oknech, vstupní dveře byly dvoje, zabezpečeny bezpečnostním zámkem, petlicí, a druhé uzamčeny na FaB. Stejně to nestačilo.

vloženo 29. 10. 2023 8:46
inzerát č. 1128175
zobrazeno 837x

- v dětství H0 a potom N
- teď už si jen občas hraju (nemodelařím) s H0, H0e, H0f, N a TTm, DC+DCC
Dovi

Předchozí

Zpět na Nezařazeno (off topic)