Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Colonel32 píše:Prosím, může mi někdo polopaticky vysvětlit, jestli je Zdeno troll a nebo jen nebohá oběť Dunningův–Krugerova efektu? Pomohlo by mi to k pochopení kontextu této debaty.
Myslel jsem, že máš větší znalosti.radeksindy píše:Jenomže to není standard. Digitrax to do nových verzí centrál, a tím pádem do standardu, dal jinak a 0xD4 používaná UB v Digitraxech nefunguje.Jak známo, Uhlenbrock definoval persistenci daleko dřív než Digitrax.
Tak úplně přesně nevím, co bych se tam měl inspirovat?zdeno píše:Zkus si precist treba clanek https://www.railnet.sk/view.php?cisloclanku=2020060001 pro innspiraci.
fulda píše:Myslel jsem, že máš větší znalosti.radeksindy píše:Jenomže to není standard. Digitrax to do nových verzí centrál, a tím pádem do standardu, dal jinak a 0xD4 používaná UB v Digitraxech nefunguje.Jak známo, Uhlenbrock definoval persistenci daleko dřív než Digitrax.
Digitraz neudržuje LocoNet v takovém stavu jak píšeš. LocoNet je síť, třeba jako Ethernet. A na síti se přenáší data. Ethernet definuje jak se přenáší data, ale jestli se bude přenášet IPX nebo TCP/IP už nedefinuje. Stejně tak je to u LocoNetu. Zaplatíš si za rezervaci opcodes a máš je rezervované. Nic víc, nic míň. Takže Uhlenbrock je stejný standard jako každý jiný.Tak úplně přesně nevím, co bych se tam měl inspirovat?zdeno píše:Zkus si precist treba clanek https://www.railnet.sk/view.php?cisloclanku=2020060001 pro innspiraci.
Třeba to, že používáš verzi 13, zatímco verze 15 byla zveřejněna 12 května (Máj) 2020? Že jsi ani nepochopil jméno toho dokumentu? Nebo že jsi se ani neunavoval se registrovat jak ten dokument vyžaduje? Schválně jsem si stáhnul poslední Developer List a jako náhodou tam ani Zdeno ani Janeček není.
zdeno píše:ja nejsem egoista a nemusim byt vsude uvedeny. Sidlo mi to nabizel. To by si nebyl ty, abys to nezneuzil !!
A poucit se muzes v tom, ze v tom clanku nikoho a nic nezhazuji a neosocuji.
fulda píše:zdeno píše:ja nejsem egoista a nemusim byt vsude uvedeny. Sidlo mi to nabizel. To by si nebyl ty, abys to nezneuzil !!
A poucit se muzes v tom, ze v tom clanku nikoho a nic nezhazuji a neosocuji.
Jo, tak s tímhle přístupem bych se rozhodně chtěl potkat na setkání.
Ten papír jednoznačně říká, že proč to ID potřebuješ a proč má bejt unikátní. Takže pokud si myslíš, že to pro tebe neplatí, tak jsi buď ukradl ID které někomu patří, nebo jsi si zase vymyslel svojí hloupost, která bude jen dělat bordel v síti a všichni se budou divit, že něco nefunguje.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník