EC 176 Johannes Brahms

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

EC 176 Johannes Brahms

Příspěvekod Tomáš » stř 23 kvě, 2012 8:31 am

Můžu se zeptat,jestli se dá někde zjistit,u kterých vagónů se dají otevřít okna.Klasická okna co se otevírají tahem směr dolů.Po dlouhé době jedem opět vlakem a z minula mám zkušenost (Vindobona),že se okna nedala otevřít.Seděli jsme jak v autobusu,žádný kupé nic...Klima fučela na plnej kotel a děti z toho byly akorád nachlazený.Proto bych tentokrád raději klasický "kupéčko" 2.třída.
V ideálním čase mi jede z Brna EC 176 Johannes Brahms ,ale můžu jed i jiným po trase Brno,Česká Třebová,Praha. Přez vysočinu jed nemůžu.
Jako ditě si pamatuju,že jsem dokázal celou štreku z Brna do Prahy stát u okna (otevřenýho) a sledovat vše co se děje.Buď v chodbičce,nebo v kupé.Moje děti to znají akorád z "osobáků" kolem Brna.Tak doufám,že se najde i nějakej ten vagón v EC co se mu bude dát otevřít okno.
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Re: EC 176 Johannes Brahms

Příspěvekod JBr » stř 23 kvě, 2012 9:19 am

Na Brahmsovi by mel byt razeny (s nejakymi datumovymi vyjimkami) jeden vuz Bmee248 (cislo vozu ve vlaku 363). Tam by teoreticky mohla byt klasicka stahovatelna okna. Zbytek soupravy jsou uz klimatizovane vozy bez oteviratelnych oken.
TT/D V/VI.
JBr

Zpět na Nezařazeno (off topic)