Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
zdeno píše:musel jsem prejit z XP na W10 a tak se zeptam,
ako migrovat konfigurace ze stareho JMRI na nove JMRI ??
Musi se to instalovat nebo staci zkopirovat ?
---
Jedna se mi o moje konfigurace okolo Centrboxu a Oto-MD.
sidlo píše:Bez znalosti té chybové hlášky se nedá reagovat.
sidlo píše:Jestli se to zamrzlo, tak je to rozbitý a je třeba to opravit.
belgarat píše:Aha, on asi nemysli "slozku", ale "menu" cili "nabidku". Asi nemysli "nainstalovat" ale "importovat", nemysli "XML" ale "soubor dekoderu" (coz teda je XML, ale to jsou i jednotlive polozky rosteru, cili evidence). A asi nemysli u toho "DIY" adresar, ale skupinu dekoderu "Public Domain and DIY".
A jestli jo, tak to jde i v DecoderPro pomoci Soubor > Importovat soubor dekoderu. Ale umisteni do skupiny se dost mozna ridi tim, co ma dekoderovy XML soubor v atributech "mfg" a "name" znacky (tagu) "family"
Jirkátor píše:Promiň Zdeno, ale přečti si, co jsi tu vlastně napsal, a pak se nezaujatě zamysli nad tím, jak ti mohl někdo pomoct, když věděl jen, že ti to háže chybové hlášky, ale vlastně neháže, protože to vlastně zamrzlo.
zdeno píše:Jirkátor píše:Promiň Zdeno, ale přečti si, co jsi tu vlastně napsal, a pak se nezaujatě zamysli nad tím, jak ti mohl někdo pomoct, když věděl jen, že ti to háže chybové hlášky, ale vlastně neháže, protože to vlastně zamrzlo.
Promin a co se dalo napisat vice, nez ze to zamrzlo ??
belgarat píše: A jinak Zdeno - je fakt ze Tobe tyhle veci moc nepomuzou. Muzou pomoct dalsim, aby se treba nesnazili "adresar DIY" nebo "slozku ladeni" hledat treba na disku ...
zdeno píše:Vidis, aj ty si to pochopil a teda jini nebudou mit problemy.![]()
belgarat píše:zdeno píše:Vidis, aj ty si to pochopil a teda jini nebudou mit problemy.![]()
Mam v poslouchani blekotani praxi od 83 leteho taty -- ale Ty tak stary nejsi, tak se snaz vic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník