Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
sidlo píše:Kolegům Brejla a belgarat přeji mnoho šťastných chvil při používání programu TrainController a TrainProgrammer.
sidlo píše:Kolegům Brejla a belgarat přeji mnoho šťastných chvil při používání programu TrainController a TrainProgrammer.
Brejla píše:sidlo píše:Kolegům Brejla a belgarat přeji mnoho šťastných chvil při používání programu TrainController a TrainProgrammer.
Klidně si to v tom tvém vrcholném pravěku s JMRI a závistivým vzhlížením k TC užívej.Moderní průmyslové automatizační aplikace, které používám já, už jsou o hodně dále. Je pravda, že to není nejlevnější, ale mně si vždycky šetření zatím vždy vymstilo.
sidlo píše:Brejla píše:sidlo píše:Kolegům Brejla a belgarat přeji mnoho šťastných chvil při používání programu TrainController a TrainProgrammer.
Klidně si to v tom tvém vrcholném pravěku s JMRI a závistivým vzhlížením k TC užívej.Moderní průmyslové automatizační aplikace, které používám já, už jsou o hodně dále. Je pravda, že to není nejlevnější, ale mně si vždycky šetření zatím vždy vymstilo.
Brejlo, už minule http://diskuze.modely.biz/viewtopic.php?f=26&t=8153&start=300#p284471 jsem tě vyzval, ať tvé skvělé řešení prezentuješ. Pokud je tak kvalitní jak píšeš, tak si ho někdo určitě pořídí. Zkus věnovat méně (určitě nezávistivého) času JMRI a konečně začni prezentovat ten tvůj nejlepší systém.
Brejla píše:Základ už tedy znáš a nic už ti nebrání si "železo" nakoupit a soft už si jistě snadno doděláš.![]()
sidlo píše:P.S. pokud je ten systém tak skvělý, jak neustále naznačuješ, tak tam nepiš že je něco potřeba si něco dodělat, pak to vypadá jako nepovedený polotovar.
belgarat píše:Podivna predstava, ze software je NEKDY "hotovy", byt by byl sebelepsi. Naroky uzivatelu rostou, podobne jak odborne "rostou" uzivatele, a jak se zvysuji HW moznosti a i zlepsuji SW postupy. Ten kdo ma svuj soft za dokonaly zaostava jednoduse proto, ze se nediva kolem sebe.
sidlo píše:Brejlo, již poněkolikáté tě vyzývám, ať ten tvůj skvělý systém popisuješ ve vlastním vlákně.Brejla píše:Základ už tedy znáš a nic už ti nebrání si "železo" nakoupit a soft už si jistě snadno doděláš.![]()
P.S. pokud je ten systém tak skvělý, jak neustále naznačuješ, tak tam nepiš že je něco potřeba si něco dodělat, pak to vypadá jako nepovedený polotovar.
sidlo píše:Pokud tvůj systém není určen pro širokou veřejnost, pak s ním prosím neplevel vlákno o systému, který pro širokou veřejnost je. Protože potom tvoje příspěvky nemají vůbec žádný přínos. Je zřejmé, že existují jiné systémy které řeší věci jinak. Potom má smysl na ně uživatele upozornit, ať si jiný systém vyzkouší a potom si vyberou to co jim nejvíce vyhovuje. Psát o něčem, co nikdo použít nemůže není normální.
sidlo píše:Že si myslím že JMRI toho umí víc než jiné systémy, jo to je v rámci mého poznání pravda. Odlišné názory bych nenazýval disentními, to je příliš silný výraz. Nikdy jsem se nebránil poznat něco lepšího, a proto jsem vždy ostatní vyzýval ať předvedou co umí jejich oblíbený systém.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník