sco_27 píše:...
Verzia je rovnaká. Otváral som to aj klasicky, aj cez program (ak to chceš otvoriť hneď, pri kliknutí na súbor, stačí dať Otvoriť v programe - WT a zaškrtnúť "vždy použiť tento program pri otvaraní súboru tohto typu")
Tohle samozřejmě vím, jenže mi se tam WT neobjeví, a když jej dám vyhledat ručně, tak se mi to stejně neotevře.
Ale já vím, čím to je. Já WT do sedmiček neinstaloval, jen jsem okopíroval nainstalovaný program a možná proto to funguje. Pokud máš WT stažený odsud, tak pro tebe můžu udělat toto:
http://www.ulozto.cz/x4hWfN8/wintrack8-rarJe to WT stažený z odkazu tady na fóru, nainstalovaný na WinXP (alespoň myslím, aby to nebylo naopak a já tady na XPéčkách neměl WT nainstalovaný v sedmičkách

). Je to zabalené v .rar archívu, takže to jen rozbal, otevři WT z této složky (soubor "track.exe") a zkus otevřít z menu v programu některý ze svých plánků. Pro jistotu ten svůj WT odinstaluj a vyčisti registry. A pokud ti ani tohle nebude fungovat, tak už fakt nevím, jak ti pomoct. Snad jen zkusit znovu nainstalovat WT do XP a složku s nainstalovaným WT překopírovat do sedmiček.