Z21 - nová aplikace ?

Software pro železniční modelářství, simulátory, ovládání, plánování....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Z21 - nová aplikace ?

Příspěvekod Miloš_P » ned 18 srp, 2024 8:54 pm

Takže jsem koupil centrálu z21, k ní klíč k odemknutí ovládání přes wifi a teď si mám ještě koupit aplikaci od ROCO, když používám ROCO železo?
Pokud jsi četl můj dotaz, tak ta stejná aplikace mi na starém telefonu funguje bez problémů, ale na novém ne. Stejně mi funguje i na tabletu.
Miloš_P

Příspěvekod Ivan » ned 18 srp, 2024 9:41 pm

Neblokuje ti to v telefonu nějaký antivir či podobná věc?
Když ostatní zařízení fungují, bude problém v telefonu, ale to je ti asi jasné :wink:
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Ivan

Příspěvekod Miloš_P » ned 18 srp, 2024 9:47 pm

Takže "večer moudřejší odpoledne". Aplikaci jsem z nového telefonu odinstaloval (už po několikáté...) a znovu nainstaloval (taky už po několikáté...) a ejhle, vše funguje :shock: . Dokonce se mi podařilo bez problémů přenést data ze starého telefonu do nového.
Pokud pominu déšť, bouřku, postavení planet, moje duševní rozpoložení..., tak jediné racionální vysvětlení, které mě napadá, je, že ROCO zareagovalo na z aplikace odeslanou zprávu s popisem problému. Že se tak stalo tak rychle a ještě v neděli považuju za skoro nemožné. Možná zákaznická podpora opravdu funguje, ale jiný důkaz o tom zatím nemám.
Miloš_P

Příspěvekod Miloš_P » ned 18 srp, 2024 9:53 pm

Ivan píše:Neblokuje ti to v telefonu nějaký antivir či podobná věc?
Když ostatní zařízení fungují, bude problém v telefonu, ale to je ti asi jasné :wink:

Díky za odpověď. Že může být problém i v telefonu mi bylo jasné, ale na nic jsem nepřišel. Jediné, co mě napadlo bylo, že Xiaomi nacpal do většiny nových telefonů novou nadstavbu Androidu HyperOS. Ale u jiných aplikací jsem žádné problémy nezaznamenal.
Miloš_P

Příspěvekod Pawlik » pon 19 srp, 2024 6:19 am

Miloš_P píše:Možná zákaznická podpora opravdu funguje, ale jiný důkaz o tom zatím nemám.

Nemyslím si. Před půl rokem jsem na odpověď ohledně Z21 čekal 4 týdny a přišla až týden po mém dalším dotazu, zdali si jejich firma opravdu takto představuje podporu u produktu za 500 Euro.
Pawlik

Příspěvekod Ivan » pon 19 srp, 2024 7:11 pm

Miloš_P píše:
Ivan píše:Neblokuje ti to v telefonu nějaký antivir či podobná věc?

Díky za odpověď. Že může být problém i v telefonu mi bylo jasné, ale na nic jsem nepřišel. Jediné, co mě napadlo bylo, že Xiaomi nacpal do většiny nových telefonů novou nadstavbu Androidu HyperOS. Ale u jiných aplikací jsem žádné problémy nezaznamenal.

To mi připomnělo, když jsem zprovoznoval WiFi na DR5000, stejný postup asi 3x a najednou to jelo.

Jsem rád, že už to funguje. Na rocco podporu bych to ale nesazel, to jsou pravděpodobnější ty bouřky, kdy se vše konečně ochladilo :wink:
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Ivan

Příspěvekod Miloš_P » úte 20 srp, 2024 8:30 am

:D :D :D Bouřky vždycky vyčistí dusnou atmosféru.
Miloš_P

Předchozí

Zpět na Software