Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Vesely.pisek píše:Ahoj všem,
jsem začátečník v RR ale i tak se v tom docela prokousávám. používám Märklin systém a Märklin S88.
Vesely.pisek píše:[https://photos.onedrive.com/photo/76E2683409C51452!s980505ef9e13451a95f2176e906490af?view=all]
Vesely.pisek píše:Ahoj všem,
......
Vesely.pisek píše:přesně tak. Ve smyčkách neřeším polarizaci..ten link by mel být obrázek kolejiště. asi to tam dávám špatně
Vesely.pisek píše:jsem nováček v tomto fóru a všeobecně se vracím k mému hobby po 40 letech. Rychle se učím a RR se mi zda jako dobra volba.
Zdenek Valter píše:Vesely.pisek píše:jsem nováček v tomto fóru a všeobecně se vracím k mému hobby po 40 letech. Rychle se učím a RR se mi zda jako dobra volba.
To nemohu posoudit Rock Rail neznám, já se ptal v souvislosti s Tvým dotazem vedle ve vlákně na předělání ROCO mašin.
Vesely.pisek píše:Zdenek Valter píše:Vesely.pisek píše:jsem nováček v tomto fóru a všeobecně se vracím k mému hobby po 40 letech. Rychle se učím a RR se mi zda jako dobra volba.
To nemohu posoudit Rock Rail neznám, já se ptal v souvislosti s Tvým dotazem vedle ve vlákně na předělání ROCO mašin.
tento dotaz je už není relevantní. Po pátrání jsem zjistil, že je to dost opruz,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník