Zdravím, nevypadá to špatně. Dnes jsem se právě díval jak staví podobný objekt Cipísek a taky to má povedené :
viewtopic.php?f=42&t=4011&start=1140Já jsem se pustil nyní do stavby trafostanice od KB v původním provedení a určení.
No ještě ke tvé stavbě budovy. Je to v praxi reálné kombinovat trafačku a stáčírnu hořlavin? Prostě, aby to nevybouhlo!

Řešil jsem rozdělení asfaltových pásů na třeše. V reálu má role 10m a tedy 11,5cm v H0. Střecha je široká 24cm. takže to vychází blbě. Pan Barták to má řešeno přeplátováním pásem kolmo na zbytek pásů. Tedy ty dva chybějíci centimetry. Nevím zda se to tak dělá i v praxi? Cipísek to řešil následovně :
http://kzmslovacko.cz/index.php/jak-na/ ... ovych-pasu.
Já to zatím mám vymyšleno, že dám první šár středově souměrný, tedy 11,5 cm pásu doprostřed a na každou stranu polovinu zbytku šíře tedy cca. 6,2cm. Další šár bude zleva začínat polovinou předchozího doměrku cca. 3,1cm, pak bude celá míra 11,5cm a pak necelá délka 9,4cm. Třetí šár bude zase stejný jako první a tak dál. Nevím který způsob je správný a jak by to dělali pokrývači v praxi. Ve Vršovicích jsem nebyl.

No stejně mě to stojí na nedostatku potřebného smirku hrubosti 600 nebo 800 přímo ve Zlíně. Zkoušel jsem pokusně i lepení smirku napřímo bez napouštění předem a drží to i Kamagomem i lepidlem co jsem dostal od stoláře (nejspíš Duvilax, nevím). Ještě k Duvilaxu, který tady na fóru používá spousta z vás. Tady v místních barvách-lacích mě nabízeli jiná lepidla pod jiným názvem prý stejná. Je to pravda nebo se to liší co se týká použití v modelařině?
Tady dumám nad formou hromosvodů a okokuji stavby v okolí.
Začátečník a obdivovatel H0, nyní bez kolejiště. Hledám informace a uvidím zda se pustím do stavby.