depo201 píše:MODULY_TT_BRNĚNSKO by bylo fajn, ale počkal bych až na hospůdku na čem se všichni shodneme
Myslím že název už určil velitel (mirekTT): Modulového sdružení KaBrňáci

Moderátor: Michal Dalecký
depo201 píše:MODULY_TT_BRNĚNSKO by bylo fajn, ale počkal bych až na hospůdku na čem se všichni shodneme
airwar píše:depo201 píše:MODULY_TT_BRNĚNSKO by bylo fajn, ale počkal bych až na hospůdku na čem se všichni shodneme
Myslím že název už určil velitel (mirekTT): Modulového sdružení KaBrňáci
depo201 píše:Ještě jedna věc.
Máme v Brně najaký kamenný obchod,kde se dají LEVNĚ koupit stavitelné patky a šrouby?
Jestli ne, objednám tu http://www.europlast-beran.cz/4878-stav ... /?im=15247 mám s nimi dobrou zkušenost. Vzal bych větší množství, tak zkuste zapřemýšlet, kolik toho kdo bude chtít.
depo201 píše:Ještě jedna věc.
Máme v Brně najaký kamenný obchod,kde se dají LEVNĚ koupit stavitelné patky a šrouby?
Jestli ne, objednám tu http://www.europlast-beran.cz/4878-stav ... /?im=15247 mám s nimi dobrou zkušenost. Vzal bych větší množství, tak zkuste zapřemýšlet, kolik toho kdo bude chtít.
MirekTT píše:K těm stavitelným patkám Michale: budem je dávat na všechny nohy?
Zde mně napadá další aspekt setkávání. Asi to půjde jen v prostorech s rovnou (myšleno opravdu rovnou) podlahou.
MirekTT píše:K těm stavitelným patkám Michale: budem je dávat na všechny nohy?
Zde mně napadá další aspekt setkávání. Asi to půjde jen v prostorech s rovnou (myšleno opravdu rovnou) podlahou.
airwar píše:MirekTT píše:K těm stavitelným patkám Michale: budem je dávat na všechny nohy?
Rozhodně bych je dával do všech noh, doma se mě to také osvědčilo. Každou nohou vyrovnáš cca. 2-3 cm, takže nároky na rovnost podlahy jsou minimální.
MirekTT píše:Kabrňáci budem, až se na všem dohodnem. Jak se bude jmenovat případný spolek je jedno. "Moduly TT Brněnsko" definují měřítko, oblast i druh provozu. Ale druh provozu, tedy moduly, bude definován umístěním vlákna v diskuzi Moduly. Definice oblasti by tam být mohla, a měřítko bych doporučil.
K těm stavitelným patkám Michale: budem je dávat na všechny nohy?
milan ferdián píše:
Do všech....
depo201 píše: k naší spokojenosti, odborný dozor,
depo201 píše:milan ferdián píše:
Do všech....
Milane, když nám tady děláš, k naší spokojenosti, odborný dozor, nechceš se k nám přidat jako externí člen?
MirekTT píše:Co to má ze spodu za povrch (myslím ty stavitelné šrouby)? Jde mi o ty lakované parkety v tělocvičnách.
Jinak v Pavlovicích jsou dva sály. Nová tělocvična ve škole, o které jsem zde psal, a pak stará sokolovna, tam se chodí v botech. Na obojí bychom asi dosáhli, mám nějaké kontakty, ale zjišťovat zatím nic nebudu. Dřív jak za rok to stejně aktuální nebude.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník