Moderátor: Michal Dalecký
mnitka píše:Tedy, středa 2.2.2011 restaurace Slunečnice Brno-Černovice sedmnáctá až osmnáctá hodina.
MŮŽE BÝT![]()
1) začlenění točny do libovolného kolejiště ...
a) točna ve skryťáku
b) točna jako součást překladiště
... a pro labužníky c) točna na hlavní koleji
mnitka píše:Už je teda nějak konkrétně zformulovaná ta restaurační akce?
...dám se do toho.
Tedy, středa 2.2.2011 restaurace Slunečnice Brno-Černovice sedmnáctá až osmnáctá hodina.
MŮŽE BÝT![]()
Potvrďte svoji účastať první vyberou stůl s dostatečnou kapacitou diskutujících.
První témata jsou jasná...1) začlenění točny do libovolného kolejiště ...
a) točna ve skryťáku
b) točna jako součást překladiště
... a pro labužníky c) točna na hlavní koleji
freekey píše:Já plánuji přijít, jen nevím, jak vás poznám. Nikdy jsem nikoho z vás nevidělBude na tom správném stole stát modul TT?
MAREKHO píše:Mirku--- myslíš,že bych se s tebou svezl domů ?
Kuciii, kdyby nahodou to toho 2.2. nevyslo, tak mezi 17. a 20.2. bych se taky velmi rad zucastnil...
mnitka píše:živá diskuze na téma TOČNA nás prozradí...
freekey píše:Zrovna ta točna mě moc neláká, protože jsem se minulý týden rozhodl, že točna nebude![]()
depo201 píše:freekey píše:Zrovna ta točna mě moc neláká, protože jsem se minulý týden rozhodl, že točna nebude![]()
tak to je největší strategická chyba - točna jako součást vlečky do stavebnin, to je dnes základ![]()
airwar píše:... Nebo točna na hlavní dopravní koleji, určená k otočení jídelního vagonu - prý to napomáhá trávení ...
depo201 píše:freekey píše:Zrovna ta točna mě moc neláká, protože jsem se minulý týden rozhodl, že točna nebude![]()
tak to je největší strategická chyba - točna jako součást vlečky do stavebnin, to je dnes základ![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník