Hm, na konstrukční výkres je to tedy hypermálo. Je třeba znát celou skladbu dílů, ze kterých modul bude, jejich tlouštky. Bez toho nelze nic nakreslit.
Příklad:
Já jsem věděl, že základní nosná konstrukce bude s 8mm překližky. Že přední čela, na které ještě přijdou normočela tlouštky 10mm, budou z 10mm překližky, že přes boky přijde dotvarovat dle krajiny bočnice z 5mm překližky. Že když to budu všechno řezat pod jinýmy úhly, než 90°, nemůžu počítat s tlouštkami materiálu, ale s jejich úhlovým zvětšením v řezu.
Proto jsem normomudul, který má mít celkem 40cm šířky, zmenšil v nosné konstrukci o 1cm právě kvůli těm dvěma 5-timm bočnicím. A stejně jsem zkrátil i délku modulu o normočela, která tam pak přišly přilípnout. A stejně jsem prodloužil všechny díly, které byly seřezávany pod nestandardnímy úhly, aby k sobě díly pak doléhaly celou plochou řezu, a ne jen jeho hranou.
Zkrátka musíš to mít předem vymyšlené, jinak to nepůjde nařezat. Rádi ti pomůžem i s výkresem, ale musíš říct, jak tlustý bude matroš, jestli budeš přidávat z boků další bočnice a jaké. A musíš slíbit, že už to nezměníš.
Nevím, jak moc je to srozumitelné, ale v první části fotoseriálu na mém rajčeti o stavbě modulů bys to měl vycítit, co to chce. Nemusíš to číst celé, stačí jen začátek:
http://mirektt.rajce.idnes.cz/Moduly/