Ostravsko

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Re: Ostravsko

Příspěvekod BaWiS » pát 17 led, 2014 9:37 pm

Tak Tě tu vítám :) vidím, že Ty jsi odevšud :D

No a protože si H0, tak tu budeš patřit k většině :mrgreen:
Kunčická garáž
BaWiS

Příspěvekod kuTTil » čtv 06 úno, 2014 10:00 pm

Zdravím dnes bych chtěl zase ukázat, co jsem za tu dobu od minule udělal na mých modulech, není toho hodně ,ale přece ještě pořád jsem aktivní
http://himmer.rajce.idnes.cz/moje_resen ... CF4043.jpg
a pokud to bude možné, očekávám nějaké návrhy co bych tam mohl provozovat a i připomínky :D :P
kuTTil

Příspěvekod Jirka1 » ned 23 úno, 2014 3:35 pm

Ahoj kluci,
dovolím si vás všechny informovat, že na pátek 14. a sobotu 15. března 2014 proběhne druhý ročník výstavy ve Středisku volného času v Ostravě - Zábřehu. Tak se třeba zastavte a popovídáme osobně. :-)

Tak už oficiální pozvánka na tuto akci.
Jirka1

Příspěvekod kuTTil » sob 22 bře, 2014 7:36 pm

Zdravím dávám sem menší aktualizaci začína od této fotky moc toho ,ale není http://himmer.rajce.idnes.cz/moje_resen ... CF4658.jpg
kuTTil

Příspěvekod sikora » čtv 24 dub, 2014 10:12 am

Zdravím pánové.Jsem po padesátce probuzený TT modelář z Karviné a hledám lidičky se kterýma by se dalo občas poseděta poklábosit, případně založit klub,který opět probudí k životu malou TT železnici v Karviné a okolí.Pokud už něco takového někde funguje rád se přidám.Před třema rokama jsem náhodou kouknul na nějaké stránky a od té doby se učím učím a jaště jednou učím. Moji malou soukromou výběrovku vyhrály moduly a přijmu každou dobrou radu od fachmanů,ketří mezi tím makali a nezašívali se tak jako já. Pokud se chce někdo ozvat napište kontakt ozvu se. Díky Jarda
sikora

Příspěvekod kuTTil » čtv 24 dub, 2014 10:51 am

sikora píše:Zdravím pánové.Jsem po padesátce probuzený TT modelář z Karviné a hledám lidičky se kterýma by se dalo občas poseděta poklábosit, případně založit klub,který opět probudí k životu malou TT železnici v Karviné a okolí.Pokud už něco takového někde funguje rád se přidám.Před třema rokama jsem náhodou kouknul na nějaké stránky a od té doby se učím učím a jaště jednou učím. Moji malou soukromou výběrovku vyhrály moduly a přijmu každou dobrou radu od fachmanů,ketří mezi tím makali a nezašívali se tak jako já. Pokud se chce někdo ozvat napište kontakt ozvu se. Díky Jarda

Ahoj bydlím v Havířove není problém pokecat mne takový pokec hodně Chybí .V Ostravě byli srazy a taky bude v Ostravě modelářska burza, odkaz na moje rajce jsem hodil o pár řádků vyše kuttil
kuTTil

Příspěvekod milan ferdián » čtv 24 dub, 2014 6:26 pm

sikora píše:Zdravím pánové.Jsem po padesátce probuzený TT modelář z Karviné a hledám lidičky se kterýma by se dalo občas poseděta poklábosit, případně založit klub,který opět probudí k životu malou TT železnici v Karviné a okolí.Pokud už něco takového někde funguje rád se přidám.Před třema rokama jsem náhodou kouknul na nějaké stránky a od té doby se učím učím a jaště jednou učím. Moji malou soukromou výběrovku vyhrály moduly a přijmu každou dobrou radu od fachmanů,ketří mezi tím makali a nezašívali se tak jako já. Pokud se chce někdo ozvat napište kontakt ozvu se. Díky Jarda

Jardo,co se týče modulovky TT,tak je jen zde jeden Pavel a ten se dal dohromady s kluky "Moduly Olomouc TT".Bawis spíše patří víceméně do polski.Hekttor,ten má svých starostí nad hlavu.

Co se týče pokecu,ano kdysi jsme se scházeli v Helbichu/Ostrava.Pro mizernou účast v konečné fázi,jsme srazy odpískali.Ale byli to krásné časy :P .
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Ferda » čtv 08 kvě, 2014 9:39 am

Prý, esy se slezem 1.6. u Helbicha :?:

A nehlaste se fšeci :!: Bo kapacita je enem 180 chacharu. :mrgreen:
H0 III-IV. Dokonalost je sen!
Ferda

Příspěvekod _pavel_ » čtv 08 kvě, 2014 10:43 am

Kdo hodil hlášku ? Zatím to vypadá na blbé datum. Rozdvojit se ještě neumím :lol:
_pavel_

Příspěvekod norbert » čtv 08 kvě, 2014 1:56 pm

:wink: jeden chahar se hlásí .....ale ne 6.6. 8)
norbert

Příspěvekod milan ferdián » čtv 08 kvě, 2014 3:06 pm

Že bych si přydal :?: :lol: Sice mám mezinárodní den ptactva,no ale jen když sraz bude fakt 1.6.2014 (pro jistotu jsem napsal y rok,pro ty co maji toho němce) :wink: ,jo a je to v neděly.Zdař buh :!:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Dašek » pát 09 kvě, 2014 1:02 pm

Ano Milane,stůl je objednaný na 1.6,2014 od 14 hodin v Helbichu/jako vždy/ :D .
Dašek

Příspěvekod milan ferdián » pát 09 kvě, 2014 1:24 pm

Dašek píše:Ano Milane,stůl je objednaný na 1.6.2014 od 14 hodin v Helbichu/jako vždy/ :D .

V tom případě,jestli nenastane konec světa,povodně,hladomor,B.... nesestoupí do okresního přeboru atd.,potvrzují svoji účast.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod kuTTil » pát 09 kvě, 2014 1:47 pm

zdravím, tak já jsem čekal na jistotu, pokud je to objednaný ,tak se hlasím taky at tam aspon někdo je a můžete se těšit na přednášku ,na téma co nového u mně jenom doufám ,že mi nic važného do toho nevleze takový pokec mi fakt už chyběl a odpovědi typu dej to na internet jaksi moc nefunguji
kuTTil

Příspěvekod milan ferdián » pát 09 kvě, 2014 3:55 pm

No jestli tam zase budeme jen my tři křeni.... :D
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

PředchozíDalší

Zpět na Region Morava