Ostravsko

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Re: Ostravsko

Příspěvekod BaWiS » úte 03 pro, 2013 10:02 am

Ahooj, no to je fajn, že žiješ a že se pořád věnuješ modelaření :D Klidně se semtam pochlub, co zrovna děláš a co jsi zas vymyslel :lol: No, nedávno Dašek říkal, jestli neuděláme zase někdy sraz, a klidně to nemusí být jen v neděli v Helbichu, ale i v jiný čas někde jinde, kde se dá dobře dostat, bo Milana Ferdiána jsme taky dlouho neviděli na živo :mrgreen:
Kunčická garáž
BaWiS

Příspěvekod kuTTil » úte 03 pro, 2013 10:10 am

BaWiS píše: Klidně se semtam pochlub, co zrovna děláš a co jsi zas vymyslel

tak zatím jsem dodělál elektrické propojení Hurvínka s přívěšákem,tak at se dají i rozpojit no a taky bych ted měl jezdit pravidelně do Kunčic na stáž do nábytkářské firmy, takže stačí napsat ,kdy tam budete a klidně se tam ukážu ,taky mně napadlo se ostatních zeptat ,jak jsou na tom časově ,že by se zkusilo udělat nějaký sraz ,ale beztak nikdo nenapíše,tak nevím a ty pokud máš čas a chut klidně můžeš přijet na inspekci :lol: :D
kuTTil

Příspěvekod _pavel_ » úte 03 pro, 2013 10:46 am

Sraz - kdy ? Kde ? V kolik ?
_pavel_

Příspěvekod kuTTil » úte 03 pro, 2013 11:00 am

_pavel_ píše:Sraz - kdy ? Kde ? V kolik ?

ahoj zatím koketujeme na dálku s tuhle myšlenkou ,aniž bych to věděl ,tak to samé napadlo i Daška mohli bychom zase zkusit Helbicha a nebo jak bylo psáno něco jiného, asi bude záležet jestli se ozve aspon polovina lidí co tam chodila,jak jsou na tom časově a jestli by mohli dorazit ,asi tak zdar kuttil :D
kuTTil

Příspěvekod milan ferdián » úte 03 pro, 2013 12:51 pm

No jo klučinové,setkání skončila pro váš nezájem.Naposledy jsem tam byl já,Ferda a kuTTil.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod _pavel_ » úte 03 pro, 2013 1:34 pm

milan ferdián píše:No jo klučinové,setkání skončila pro váš nezájem.Naposledy jsem tam byl já,Ferda a kuTTil.

Já byl tehdy marod. Jinak by přišel. Ale asi by to zřejmě nezachránil :(
_pavel_

Příspěvekod kuTTil » úte 03 pro, 2013 1:39 pm

_pavel_ píše:
milan ferdián píše:No jo klučinové,setkání skončila pro váš nezájem.Naposledy jsem tam byl já,Ferda a kuTTil.

no zřejmě ne, moc lidí tu na tomto tématu aktivních není, možná v jiném vlákně ,ale když jsme se ptali kdo přijede ,tak skoro žádná v té době odezva :D
kuTTil

Příspěvekod milan ferdián » úte 03 pro, 2013 1:44 pm

kuTTil píše:
_pavel_ píše:

no zřejmě ne, moc lidí tu na tomto tématu aktivních není, možná v jiném vlákně ,ale když jsme se ptali kdo přijede ,tak skoro žádná v té době odezva :D

Nediv se.Já jsem na velmi dlouhou dobu mimo hru :x
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod BaWiS » úte 03 pro, 2013 2:57 pm

A tak lidi by se určitě sešli, myslím si, že asik nejvíc je to otázka kdy, bo každý mívá čas v jiný den a v jinou hodinu :D
Kunčická garáž
BaWiS

Příspěvekod kuTTil » stř 25 pro, 2013 12:31 am

zdravím dneska jenom aktuální fotky kolejiště ,pokud to nevadí hodím vždycky odkaz sem at to tu je živé bo jinak je tu mrtvo :D ,takže aktuálni řešeni uložení modulů doufám ,že už napořád, už mně to nebaví to pořád předělávat http://himmer.rajce.idnes.cz/moje_resen ... CF4637.jpg
klidně můžete porovnat stav předtím a ted myslím že toto řešení uložení je nejlepší,a pomalu a jistě už se blíží doba kdy budu dělat krajinu ,ale mám z toho obavy jak to dopadne asi to nebude tak dokonale, jak to mají ostatní asi spíš takové dětské :lol:
kuTTil

Příspěvekod Rozsíval Jaroslav » čtv 26 pro, 2013 7:03 am

Budeš před tu zadní kolej dávat kulisu, nebo tam budeš mít domky, stromy, nebo něco jiného?
Důležité je, aby se tobě tvoje kolejiště líbilo. Krajiny se neboj, všichni nějak začínali. Postupně se tvá práce vylepší.
A pokud se ti něco nepovede, dá se to předělat. I mistři modeláři někdy došli na to, že je možné na jejich práci něco vylepšit, nebo to udělat jinak. Takže s chutí do toho, a nezapomeň fotit.

Jarda
HO - analog
Rozsíval Jaroslav

Příspěvekod kuTTil » čtv 26 pro, 2013 10:06 am

ahoj jsem rád ,že se někdo ozval, no kulisa by tam byla ideální, až bude trochu té zeleně ,tak tam udělám třeba z foto tapety nějaké to pozadí a bude to perfektní a fotit budu pokud bude co :lol: zatím ještě pořád jsem ve fázi tahání drátu a zkoušení jestli to funguje no a taky se dá i jezdit ,no takže to mně už oddaluje od další činnosti,člověk si zajezdí chvilku a potom už jaksi nezbývá čas, jak bude něco nového ,tak se zase ozvu sem kuttil
kuTTil

Příspěvekod Jura » úte 07 led, 2014 5:25 pm

Zdravím všechny modeláře z tohoto vlákna a nejen je. Přeji Vám, sice opožděně, mnoho pohody a modelářských úspěchů v tomto roce :-)
N-scale
Jura

Příspěvekod _pavel_ » úte 07 led, 2014 6:20 pm

Ahoj Juro, ty ztracená ovečko :D také ti přeji v tomto roce vše nej :wink:
_pavel_

Příspěvekod Xpaulus » čtv 16 led, 2014 10:00 pm

BaWiS píše:A tak lidi by se určitě sešli, myslím si, že asik nejvíc je to otázka kdy, bo každý mívá čas v jiný den a v jinou hodinu :D

Já se hlásím, jsem tu nový, mohu ale jen sudé týdny.
Xpaulus

PředchozíDalší

Zpět na Region Morava