Moderátor: Michal Dalecký
ahoj ještě by to chtělo hodit datum aby se vědělo co nato ostatní ,zatím tu je od dalších účastníků nějak mrtvo.Na můj datum jsi reagoval jenom ty a DašekBaWiS píše:Já jsem pro přes pracovní dny, děti tam už stejně nechodí a taťkové a pionýrští vedoucí čas majía mi emigranti tu přes víkendy nejsme
tak to nevadí mně to je většinou jedno jsem zvědavej kdo dá o sobě ještě vědět.A otázka mimo téma: Kdy se stavíš ke mně na exkurzi? Potřeboval bych znát názor na nový stav někoho z venčí.BaWiS píše:No já to nepsal jako závazný požadavek, bo si myslím, že by mi to neprošlo, ale chtěl jsem se jen ozvat, jako že na vás nezapomínámjá v čtvrtky až neděle i někdy pondělí trávím u pšonků, takže víkendy tu nejsem ani za boha.
No to nevím, bo já se nejdřív musím podívat na ten svůj modul, bo mě už dlouho neviděl. Hoří mi už termín a je tam toho dost co dělatkuTTil píše:tak to nevadí mně to je většinou jedno jsem zvědavej kdo dá o sobě ještě vědět.A otázka mimo téma: Kdy se stavíš ke mně na exkurzi? Potřeboval bych znát názor na nový stav někoho z venčí.BaWiS píše:No já to nepsal jako závazný požadavek, bo si myslím, že by mi to neprošlo, ale chtěl jsem se jen ozvat, jako že na vás nezapomínámjá v čtvrtky až neděle i někdy pondělí trávím u pšonků, takže víkendy tu nejsem ani za boha.
![]()
Jirka1 píše:Ahoj kluci,
dovolím si vás všechny předběžně informovat, že na pátek 15. a sobotu 16. března 2013 připravujeme výstavu ve Středisku volného času v Ostravě - Zábřehu. Tak si kdyžtak na nás rezervujte chvilku, třeba se s některými poznáme i osobně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků