Pravopis je celkem OK, ale co zcela chybí, je interpunkce

Moderátor: Michal Dalecký
kuTTil píše:zdravím všechny přináším vám reportáž jestli se to dá tak nazvat z jízdy parním vlakem z Ostravy hl.nádraží na Ostravici a zpět .NA Ostravici na místním koupališti byla akce pro dětí country den no a Já s mladším bráchou jsme se vypravily na lysou ale nedošli jsme až na horu protože nezbývalo moc času a raději jsme šli zpátky aby nám neujel zvláštní vlak mám tam i nějaké videa tak doufám že to bude dobré k prohlížení a hlavně k počtení pokud to patří ještě do nějákého tématu rád to přidám i tám
milan ferdián píše:Synci,tak vás nepotěším.Planovany sraz v Kunčicích ruším,bo není proč ho pořadat.Takže mame posledni možnost se potkat tuto neděli 24.června v Helbichu.Jestli sraz bude,já tam určitě budu,ale odmytam tam sam strašit.Takže kdo z vas přide na ostatnego szugaA kdo zajisti stoly
kuTTil píše:ahoj no pokud já vím tak už od ledna nejsou, měly tam problémy s místnosti,kde se ty burzy konaly .Možná něco málo by se mohlo ještě sehnat na bleším trhu, někteří prodejci tam asi v Lednu nebo v únoru byli,ale nevím to jistě jinak většína bývá v Praze, tam to prý je vždycky narváno tot vše co vím zdraví kuttil
harttman píše:... Přinesl bych na ukázku myš.
Ferda píše:harttman píše:... Přinesl bych na ukázku myš.
Tak se modli, aby někdo nepřinesl kocoura
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník