Moderátor: Michal Dalecký
BaWiS píše:harttman píše:...V tom já právě ty panelákové modeláře lituju a zároveň obdivuju.
Já jsem v poslední době prolézaval fóra a stránky ve snaze najít někoho, kto je z paneláku a má to vychytané a fakt je ten, že ti co mají doma kolejiště, staví pořád moduly a pod, tak mají rodinný barák a tudíž zázemí. (Snad jen jedině VoVoale ten kolejiště nestaví). A rozhodně se toho nechci vzdát, a tak prostě hledám nějaký nápad. Říkám, nejhorší je to dokolečka točící se vytahování-sklízení-uklízení. A to ani blbou garáž nemám. Dokonce jsem přemýšlel nad zahradním domkem (takové ty dřevěné pěkné kůlničky), ale stejně nemám pozemek
harttman píše:doufám že mně někdy políbí můza
harttman píše:.. ale vůbec nemám představu jak začít.
BaWiS píše:harttman píše:.. ale vůbec nemám představu jak začít.
Tak tohohle se obávám taky, kde vezmu inspiraci, při stavbě mých prvních modulů (aby nebyly tuctové, nudné, nebo ohrané téma). Když se dívám někdy na weby, tak se divím, kde ti lidi na to chodí![]()
BaWiS píše: Ale asi je nejlepší to probrat s pár lidma a třebas někoho něco zajímavého napadne. Prostě takový brainstorming a ona se třeba nějaká múza pak objeví
milan ferdián píše: .... Kde na to ti lidé chodí ?Jednoduše mají svůj sen,své přání,svůj nápad,proto drtivá většina návrhů kolejišť je individuální.Některé jsou realizovatelné,některé jsou megalomanské,některé nad těmi se musí člověk jen pousmát.
..........
Dalším aspektem je studium,studium a studium...Dále v naší republice jsou jen čtyři lidé co znám,počítaje se mnou co toto umění ovládají.Nebojím se použít toto slovo neboť vystihuje podstatu co umíme.Ale bez Vás modelářů,to prostě taky nejde.
Myšpulín píše:fotodobryaletencestindostalnapr.el![]()
![]()
harttman píše:Já vím že ta čeština je někdy katastrofa, ale nechejme to být. Pokud má člověk problém s češtinou tak ho taková poznámka stejně nezmění a naopak bude mít komplex se do budoucna zapojit do diskuze. Já když už tak preferuji SZ.
To je můj názor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků