depo201 píše:Zatím se na mě nevažte kluci, ještě nevím 100% jestli do Hluku pojedu, rád bych, ale znáte to...
Možná bych jel s Airwarem, jelikož oba bereme děti a bydlíme 2 minuty od sebe.
Za mě kvituji, pokud se tam sejdeme spíše odpoledne, to dokáži zaručit že dorazím v určitou hodinu, ráno je to hlevně o tom kdy vstanou děti.

A jak píše Michal, také netuším jak přesně dorazím, zatím tak na 99% dorazím, ale zda sám, jen ze synem, nebo komplet rodina to budu vědět až tak v sobotu ráno, pak bych dal vědět a případně mohu někoho vzít pokud bude v autě místo, jen upozorňuji že letos jsem si nekoupil DZ takže pojedeme zkratkama po okreskách, je to horší cesta ale zato je to dál...
Mimochodem Michale, příště až se uvidíme vezmu ten Debondér, případně i moji T334 a ty si buďto vezmeš debondér a mrkneš na tu svou loko, a nebo si prohodíme mašinky (abys měl s čím testovat) a mrknu se na ni já. sakra proč sis na ten Debonder nevzpoměl když jses u mě v pondělí stavoval, já sjem starej chlap - sklerotik ale ty takovej mlaďoch...

MAREKHO píše:Michale, bereš mě jako závozníka

(Pokud nebudu zrovna v práci- ještě nevím

)
Pokud platí jako bydliště Uherčice, mám tě taky na trase a protože jako nejpravd+ěpodobnější je varianta já a syn je velice pravděpodobné že bych tě také mohl vzít, jenom nevím jestli se jako HáNulkář vlezeš do mého malého autíčka.

TT, I a II. epocha, jihomoravská lokálka, začátek dvacátého století