Brno a okolí

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Re: Brno a okolí

Příspěvekod mlha » pát 22 dub, 2011 9:09 am

airwar píše:
MirekTT píše:Měli bysme též sformovat výlet do Hluku na výstavu k mlhovi a spol. Zdá se, že se z Ostravy chystá velká delegace, tak ať nejsme pozadu (utvrdit se, že téčko je lepší :mrgreen: ) Jak to s váma vypadá? Kdo by jel a jak?

Snad utvrdit je že je téčko lepší? :mrgreen:

Já to v plánu mám, buďto jen ze synem nebo z celou rodinou, ale ještě je do toho sedum dní a všechno se může změnit, spíš by ale chtělo osondovat kdy nejlépe přijet, abychom se tam všichni sešli a "pořadatel" na nás měl čas.

klidně můžete zůstat i po 18 hodině,to bude dost času
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod airwar » pát 22 dub, 2011 9:43 am

fofros píše:
airwar píše: ... Snad utvrdit je že je téčko lepší? :mrgreen: ...

Téčko je super, řekl bych dokonce, že je to absolutní luxus, jako uzkorozchodka na H0 :lol:

:mrgreen: Hele provokatére, každej nemá to štěstí že zdědí stodolu po babičce... já jsem rád že jsem vlastníma silama stihl postavit rodinný domeček a vybojovat si v něm jednu docela solidní místnost.
TT, I a II. epocha, jihomoravská lokálka, začátek dvacátého století
airwar

Příspěvekod MirekTT » pát 22 dub, 2011 9:50 am

Jen ho nech Tome, když jsme s Martinem u Marka položili na jeho 7,2m šířky pět rychlíkáčů s laminátkou, bylo po nadšení :lol:
Hánulka jo, ale jako vitrýnový kit, na kolejišti je to už takové moc hovadské. :shock:
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd!
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

Příspěvekod depo201 » sob 23 dub, 2011 4:55 am

MirekTT píše:když jsme s Martinem u Marka položili na jeho 7,2m šířky pět rychlíkáčů s laminátkou, bylo po nadšení :lol:
Hánulka jo, ale jako vitrýnový kit, na kolejišti je to už takové moc hovadské. :shock:

Drobný nesouhlas pane kolego ;).

Modelovat Vranovice v téčku v plné délce, tak máš doma "asi" taky problém. Nevím to jistě, ale přijde mi, že lokálka na modulech vyjde :!: téměř :!: stejně co se do šířky týče, největší rozdíl je v poloměru oblouku.

Je to asi věc názoru, ale hánulková ypsilonka má 30cm, to je už fakt macek, oproti třeba dřevákům, kde hodíš za párovku 4 vozy :P
depo201

Příspěvekod depo201 » úte 26 dub, 2011 6:11 pm

Kluci, jak se předběžně domluvíme na sobotu? Já bych vyrazil po obědě. Jedu se synáčkem, takže buď někoho můžu vzít, nebo se k někomu nasomrovat a přispět na palivo :)
depo201

Příspěvekod MirekTT » úte 26 dub, 2011 6:35 pm

Já bych taky radši po obědě. Ráno mám s malým tu školu, ikdyž netuším, proč v sobotu.
Nejbližší zcuk možný buď u mně doma, nebo v Hodoníně.
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

Příspěvekod MAREKHO » úte 26 dub, 2011 8:23 pm

Michale, bereš mě jako závozníka :?:

(Pokud nebudu zrovna v práci- ještě nevím :?: :?: )
ČD-V-;DCC-LENZ, PECO, PC.- PO 20.TI LETECH.
www.ModulyBrno.cz
MAREKHO

Příspěvekod depo201 » stř 27 dub, 2011 5:32 am

Zatím se na mě nevažte kluci, ještě nevím 100% jestli do Hluku pojedu, rád bych, ale znáte to...

Možná bych jel s Airwarem, jelikož oba bereme děti a bydlíme 2 minuty od sebe.
depo201

Příspěvekod airwar » stř 27 dub, 2011 5:49 am

depo201 píše:Zatím se na mě nevažte kluci, ještě nevím 100% jestli do Hluku pojedu, rád bych, ale znáte to...

Možná bych jel s Airwarem, jelikož oba bereme děti a bydlíme 2 minuty od sebe.

Za mě kvituji, pokud se tam sejdeme spíše odpoledne, to dokáži zaručit že dorazím v určitou hodinu, ráno je to hlevně o tom kdy vstanou děti. :mrgreen: A jak píše Michal, také netuším jak přesně dorazím, zatím tak na 99% dorazím, ale zda sám, jen ze synem, nebo komplet rodina to budu vědět až tak v sobotu ráno, pak bych dal vědět a případně mohu někoho vzít pokud bude v autě místo, jen upozorňuji že letos jsem si nekoupil DZ takže pojedeme zkratkama po okreskách, je to horší cesta ale zato je to dál... :mrgreen:

Mimochodem Michale, příště až se uvidíme vezmu ten Debondér, případně i moji T334 a ty si buďto vezmeš debondér a mrkneš na tu svou loko, a nebo si prohodíme mašinky (abys měl s čím testovat) a mrknu se na ni já. sakra proč sis na ten Debonder nevzpoměl když jses u mě v pondělí stavoval, já sjem starej chlap - sklerotik ale ty takovej mlaďoch... :mrgreen:

MAREKHO píše:Michale, bereš mě jako závozníka :?: (Pokud nebudu zrovna v práci- ještě nevím :?: :?: )

Pokud platí jako bydliště Uherčice, mám tě taky na trase a protože jako nejpravd+ěpodobnější je varianta já a syn je velice pravděpodobné že bych tě také mohl vzít, jenom nevím jestli se jako HáNulkář vlezeš do mého malého autíčka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
airwar

Příspěvekod MAREKHO » stř 27 dub, 2011 8:57 pm

Pokud platí jako bydliště Uherčice, mám tě taky na trase a protože jako nejpravd+ěpodobnější je varianta já a syn je velice pravděpodobné že bych tě také mohl vzít, jenom nevím jestli se jako HáNulkář vlezeš do mého malého autíčka.

Pokud nemáš VELOREX, tak se tam vlezeme... :lol: :lol: :lol:
Jinak to nehroťte,jel bych v nejhorším případě so'lo.. :shock:
www.ModulyBrno.cz
MAREKHO

Příspěvekod depo201 » pát 29 dub, 2011 10:14 am

Pánové, už jste nějak domluvení kdo s kým pojede, popřípadě ví někdo že nejede?
depo201

Příspěvekod MirekTT » pát 29 dub, 2011 10:17 am

Já bych vyjel zejtra někdy po obědě z domu směr Hluk. Pokud chce někdo jet se mnou, musel by přijet ke mně nebo nastoupit někde cestou. Pojedu od nás přes Hodonín Strážnici atd.
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

Příspěvekod airwar » pát 29 dub, 2011 11:40 am

depo201 píše:Pánové, už jste nějak domluvení kdo s kým pojede, popřípadě ví někdo že nejede?

Domluveni zatím nejsem, mě to doma začíná komplikovat mladý pán, který byl včera unavený a měl teplotu a dnes ji pořád má, takže uvidím jak se to vyvine.
airwar

Příspěvekod MAREKHO » pát 29 dub, 2011 2:53 pm

MirekTT píše:Já bych vyjel zejtra někdy po obědě z domu směr Hluk. Pokud chce někdo jet se mnou, musel by přijet ke mně nebo nastoupit někde cestou. Pojedu od nás přes Hodonín Strážnici atd.

Mirku, vezmeš mě-když se dopravím k tobě :?: ( když-tak v kolik hod.?)
www.ModulyBrno.cz
MAREKHO

Příspěvekod MirekTT » pát 29 dub, 2011 5:24 pm

MAREKHO píše:Mirku, vezmeš mě-když se dopravím k tobě :?: ( když-tak v kolik hod.?)

Dyť jsem s tebou počítal. Čas upřesním esemeskou ale předběžně mezi dvanáctou a jednou. Dříve ne, později ztěží.
Jo a mám nějaký malý nevýrazný nápad ohledně tvých Vranovic, tak to pak můžem probrat.
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

PředchozíDalší

Zpět na Region Morava