Modeláři v Praze

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod Sandy » pát 30 lis, 2007 11:15 am

Zippich píše:
Zdenek Valter píše:Tak si to kluci užijte ;-)

Říkáš užijte, Zdeňku!? Tu ironii bych si tedy vyprosil ;-)
Každý ví, jaká je ta modelařina řehole! Získat opušťák od manželky, v sobotu vstávat v půl šestý, hnát se do pražský kotliny v tomhle počasí, prodírat se dvousethlavým davem stejně duševně postižených, krvácet u prodejců, aby tě pak stejně někdo znectil, že ten vůz má o dva nejty míň, než předloha...
PS: Už se těším ;-)

Hele, taky, když si něco podobné pořídíš, tak nad tím doma sáhodlouze "špekuluješ" :x a bojíš se, aby se to nedozvěděl Zdeněk Valter a "nesprdnul tě" :oops:
Sandy

Příspěvekod Pája » sob 01 pro, 2007 12:54 pm

Hmmm :( tak jsem tam zase nikoho nepotkal a ani vlaječku neviděl.Vy se snad schováváte pod stolama - tam nečumim. :cry: :cry: :cry:
Pája

Příspěvekod dan » sob 01 pro, 2007 10:51 pm

NA dnešek nic snad ani domluvenýho nebylo, ale sešli jsme se u Michala v krámě
dan

Příspěvekod Michal Dalecký » ned 02 pro, 2007 10:21 pm

dan píše:NA dnešek nic snad ani domluvenýho nebylo, ale sešli jsme se u Michala v krámě
Však počkejte, na jaře vytvořím před prodejnou stylove posezeni a obcerstevenim pro nase modelarske debatovani.
Michal Dalecký

Příspěvekod Zippich » pon 03 pro, 2007 8:42 am

Sandy píše:Hele, taky, když si něco podobné pořídíš, tak nad tím doma sáhodlouze "špekuluješ" :x a bojíš se, aby se to nedozvěděl Zdeněk Valter a "nesprdnul tě" :oops:

Samozřejmě. Přesně vím o čem mluvíš, Sandy. Doby, kdy jsem se modelařinou bavil už jsou nenávratně pryč. Teď se v noci budím hrůzou co bude, až se Zdeněk dozví, že mi na běhounu chybí paprsek...
Zippich

Příspěvekod Dan Buchtela » pon 03 pro, 2007 1:23 pm

Jestli je to s tím jarním posezením míněno vážně, jsem tam od jara "pečenej vařenej" :D
Dan B.
Dan Buchtela

Příspěvekod Houmr » pon 03 pro, 2007 1:40 pm

No to bych taky mohl přijet, dát si pifko a kdyby bylo kde přespat, tak by to byla parádička, popřípadě si zajezdit na kolejišti.
Houmr

Příspěvekod dan » pon 03 pro, 2007 3:49 pm

No tak dej hlavně včas vědět :lol: spaní by se nějaký našlo
dan

Příspěvekod Houmr » pon 03 pro, 2007 4:58 pm

No to by se mnou nebyl moc dobrej kauf. Strašně chrápu a hlavně po pivu. :oops:
Houmr

Příspěvekod Jarda » pon 03 pro, 2007 8:09 pm

Houmr píše:No to by se mnou nebyl moc dobrej kauf. Strašně chrápu a hlavně po pivu. :oops:

No, pokud by jsi byl ochoten cestovat vlakem cca 30 min za Prahu, šlo by přespat i u mne v "kůlně" (mám tam, sociálku i kuchyňský kout a hlavně rozkládací gauč) a měl by jsi "separe"

Jinak na posezení u piva a modelů se také hlásím, jestli to je možné, nechám auto doma nebo v Praze v práci a pojedu domů vlakem.
Jarda

Příspěvekod TomBart » stř 19 pro, 2007 2:16 pm

No, a nebo to naplánovat na každé sezení u Michala po burze s tím, že se nebude jen kecat, ale řekne se nějaké téma (případně dílo) a k tomu dílu si každej něco vezme a bude to jakejsi pracovní seminář s praktickou výměnou zkušeností. Co si budem povidat, tady na netu každej muže psát jak co dělá jak chce, dokud to ten druhej neuvidí a nepochopí ty fígle. Pro takováto setkání jsem jen pro a rád bych i přijel. Porád se mám co učit.
Vím že něco podobného funguje v Zababovu, viď Zdenku a kdysi to bylo i v KŽM Brno, ale přijde mi to jako užitečná věc.
Jinak Tomáš, Chrudim (služebně přes týden v autě po celých čechách)a HO
TomBart

Příspěvekod Zdenek Valter » čtv 20 pro, 2007 3:13 pm

TomBart píše:No, a nebo to naplánovat na každé sezení u Michala po burze s tím, že se nebude jen kecat, ale řekne se nějaké téma (případně dílo) a k tomu dílu si každej něco vezme a bude to jakejsi pracovní seminář s praktickou výměnou zkušeností. Co si budem povidat, tady na netu každej muže psát jak co dělá jak chce, dokud to ten druhej neuvidí a nepochopí ty fígle. Pro takováto setkání jsem jen pro a rád bych i přijel. Porád se mám co učit.
Vím že něco podobného funguje v Zababovu, viď Zdenku a kdysi to bylo i v KŽM Brno, ale přijde mi to jako užitečná věc.
Jinak Tomáš, Chrudim (služebně přes týden v autě po celých čechách)a HO

Myslím si, že sejít se a nejen pokecat je dobrý nápad, ale se semináři je trochu probléms místem, chce to vhodné prostory, zejména některá temata to potřebují ;-) zejména pokud je možnost si přednéšené/presentované vyzkoušet.
Zdenek Valter

Příspěvekod Houmr » čtv 20 pro, 2007 6:41 pm

No u nás na dědině by to šlo v tělocvičně, jsou tam i dvě cimry, kde se hrálo loutkové divadlo, ale zařízení je velice, velice spartánské
Houmr

Příspěvekod Sandy » čtv 20 pro, 2007 9:10 pm

S pravděpodobností hraničící s jistotou v sobotu , letos naposled, opráším vlaječku .... :lol: Vidím to tak na 10:30. Pokud byste přehlédli vlajku, tak chodím s modrou plátěnou taškou s nápisem "MILIPORE" přes rameno . :shock:
Sandy

Příspěvekod Pája » čtv 20 pro, 2007 10:57 pm

Uvidím,pokud mi to vyjde a doma mě pustí,tak se tam uvidíme
Pája

PředchozíDalší

Zpět na Region Čechy