Moderátor: Michal Dalecký
Doja píše:Tak proto si všichni stěžují na nevyspalost. A co takhle začít obráceně. Nejdřív návštěva některého kolejiště a pak hospoda!!!!
konopaslik píše:Doja píše:Tak proto si všichni stěžují na nevyspalost. A co takhle začít obráceně. Nejdřív návštěva některého kolejiště a pak hospoda!!!!
Blázníš? Myslíš, že si někdo tuhle bandu pozve za střízliva domu? ;o)
petrh píše:konopaslik píše:Doja píše:Tak proto si všichni stěžují na nevyspalost. A co takhle začít obráceně. Nejdřív návštěva některého kolejiště a pak hospoda!!!!
Blázníš? Myslíš, že si někdo tuhle bandu pozve za střízliva domu? ;o)
no a co tu bandu nezvat a jen proste u tebe priste zazvonit jako na exkurzi:)
konopaslik píše:U mně né, příště jsou na řadě jiní.
Dan Buchtela píše:konopaslik píše:U mně né, příště jsou na řadě jiní.
Třeba Střížkov je nedaleko...
Dan Buchtela píše:BTW Dan "domácí modulovka" jel nakonec nočním busem se mnou, že prý pojede rovnou do práce, tvrdil. Opustil jsem ho na náměstí RepublikyZatím nejsou žádné zprávy, jestli tam opravdu dorazil
dan píše:... Jinak cesta noční prahou rozzuřenou karosou byla pro mne velice příjemným využitím volného času...
dan píše:Žiju![]()
když jsem dorazil do práce ve 3 v noci zjistil jsem že mám doma spešl kartu, která otvírá hlavní vstupní dveře, ve stavu ve kterém jsem byl se mi nechtělo prudit noční ostrahu, tak jsem sednul na bus co mě dopravil domů do postýlky no bylo bratru něco po čtvrté ráno, vstával jsem v 9 do práce dorazil 10:30 odpích jsem si příchod od lékařeno a teď tady čekám na úder 3 hodiny a bič a pryč. Jinak cesta noční prahou rozzuřenou karosou byla pro mne velice příjemným využitím volného času
Telefon neberu neb mám vyplé zvonění a telefon zastrčen v šuplíku.
Doja píše:Já bych Vám mohl zatím ukázat pouze plné vitrínu a police.
dan píše:...ale příště asi pojedu na sraz z novou vlaječkou a autem to pak budu v bezpečí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků