Modeláři v Praze

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod Myšpulín » pát 28 bře, 2008 11:26 pm

Sakryš, když už se mě podařilo si v Praze sehnau nocleh a zábavu pro celou rodinu, tak mě skolí jeden nepatrnej bacil či mikrob nebo co to vlasně je. Takže zase nic. :cry:
Ani k Michalovi se nedostanu.
Myšpulín

Příspěvekod JBr » sob 29 bře, 2008 12:45 pm

Tak dnesni burza uspesna, sehnal jsem krom jedne veci vse co jsem chtel. Taky jsem si konecne ujasnil, ze jsem si opravdu celou dobu pletl pana Cize s panem Molatou, takze se pripadne vsem zucastnenym omlouvam za mystifikaci :)

Apropos, mam od pana Molaty seznam odlitku, ktere dela. Myslite, ze ma cenu, abych to skenoval a hodil k sobe na stranku?
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod Jarda H. » sob 29 bře, 2008 1:44 pm

JBr píše:
Apropos, mam od pana Molaty seznam odlitku, ktere dela. Myslite, ze ma cenu, abych to skenoval a hodil k sobe na stranku?

Nebylo by to marné, hodit ten seznámek na tvoje www stránky !

A když shrnu "odlitkáře" na burze v Opletalce, tak doplním tvoje informace, jak se to jevilo dneska mně :
a) Máša - za pokladnou doprava
b) Molata - od pokladen ulička vlevo, tedy u zdi, ve druhé polovině řady nalevo (hlavně TT, HO)
c) Číž - stejná ulička, přesně v levém rohu sálu (HO, TT velmi málo)

Tak snad jsem to nepopletl :lol: a "odlitkáři" budou vždycky pro všechny k nalezení !
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod kvasha » sob 29 bře, 2008 5:34 pm

a celkově byla burza jaká ?
H0 - digitál - RailCo 7.0 Gold - ep.V
kvasha

Příspěvekod Petr Zatrepalek » sob 29 bře, 2008 6:00 pm

Jako vždy, lidí moc, baťužkárů spousty (i včetně mě 8) ), zajímavé věci (třeba typická česká výtopna HO od Pola co nabízel p. Haišman), info od kluků z Moravy o nových odlitcích Balm a Mráča v HO a spousta jiných zajímavostí - jako pokaždé...
Petr Zatrepalek

Příspěvekod HonzaK » sob 29 bře, 2008 6:54 pm

Tak ja jsem mimo jine zakoupil TT odlitek MUVky, dle popisu Jardy H. to bylo od p. Molaty...takze uvitam zkusenosti ze stavby od ostatnich, kteri se ji take zaobiraji :)
Jinak burza se mi celkove taky docela libila, pravda tradicni tlacenice, ale v tom zapalu to clovek tolik nevnima... :lol: :lol:
HonzaK

Příspěvekod dan » sob 29 bře, 2008 10:33 pm

Tentokrát jsem vynechal neb jsem nebyl schopen vstát :D
dan

Příspěvekod Jarda H. » ned 30 bře, 2008 6:40 am

HonzaK píše:
..... Jinak burza se mi celkove taky docela libila, pravda tradicni tlacenice, ale v tom zapalu to clovek tolik nevnima... :lol: :lol:

Mně se zase tlačenice zdála spíš menší (holt záleží v kolik hodin tam člověk vleze), ale zkrátka chvílemi jsem si mohl dát i ruku do kapsy, bez toho, abych se někoho dotknul :lol: :lol: :!: Bývá to i horší !

K odlitkům drezín - u Číže (v levém rohu sálu) jsem si všimnul odlitku drezíny Tatra v H0.
Jarda H.

Příspěvekod Houmr » ned 30 bře, 2008 9:09 am

dan píše:Tentokrát jsem vynechal neb jsem nebyl schopen vstát :D

No snad jsi neměl alkoholický výpadek jako já :? . Já měl dvě oslavy za sebou a tento víkend jsem byl totálně mimo.
"HO" - DCC - III - IV
Houmr

Příspěvekod dan » ned 30 bře, 2008 5:55 pm

Tento týden ne ale minulý týden jsme měli celorepublikové setkání zaměstnanců v jednom kongresovým hotelu čepovali plzeň gratis takže jsem se domu dostal až jako slušný človek za světla v půl sedmý ráno a odpoledne už jsem měl nějaký povinosti a tak nějak jsem to nedospal za celý týden tak jsem si to vynahradil v sobotu nejsem už holt nejmladší :lol:
dan

Příspěvekod JBr » sob 19 dub, 2008 7:06 am

Tak dnesni burza relativne v poklidu. Dorazil jsem chvili pred osmou a bylo tam relativne prazdno, v pohode se dalo prochazet. Pak to casem zhoustlo, ale to uz jsem stejne mel vycerpany financni fond :D Jen ten nakladac v TT jsem tam nikde nepotkal :(
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod Pája » sob 19 dub, 2008 11:52 am

Tak to jsme se minuli,dorazil jsem až po 9,30 hod (když se mi tak hezky spinkalo...),ale viděl jsem se s Danem a se Sandym -,,Yety",tentokrát byl nahoře bez - (bez vlaječky).Jinak zase mě zlobící ,,hektor"odpověděl nemáme,já ty Hektory snad nedodělám...
TT,DCC,ČSD III-IV,člen TT ZABABOV,Sysel fóra a zatím spíše hračička než modelář
Pája

Příspěvekod Radek Mende » sob 19 dub, 2008 12:20 pm

Také mi to dnes přišlo v pohodě ,dalo se tam pěkně chodit ,byl jsem od 7,45-9,30.
Pořídil jsem nějaké náhradní díly do FCS i dlouho očekávaný start set FCS tranzit.
Chvíli jsem pokecal s richardem0404 o car systému a hurá domů modelařit,dnes je na to ideální počasí.
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Příspěvekod Jarda H. » sob 19 dub, 2008 1:07 pm

JBr píše:..... Jen ten nakladac v TT jsem tam nikde nepotkal :(

Úplně nejlevněji najdeš nakladač T 174 na http://www.modelarskysvet.cz/info/Nakladac-T-174-3419/ tedy je to stavebnice za 189,- Kč ! Na těch samých stránkách mají hotový model za 250,- Kč, na "odklepnuto" se v aukci objevuje nakladač za 239,- Kč (hotový model), stavebnice u Pavlase (viz jeho stránky) je za 240 korun ! A myslím, že na burze bude stavebnice v relaci někde kolem 220-250 korun = odhaduji :wink: :!:
Jarda H.

Příspěvekod JBr » sob 19 dub, 2008 5:43 pm

Jarda H. píše:Úplně nejlevněji najdeš nakladač T 174 na http://www.modelarskysvet.cz/info/Nakladac-T-174-3419/ tedy je to stavebnice za 189,- Kč ! Na těch samých stránkách mají hotový model za 250,- Kč, na "odklepnuto" se v aukci objevuje nakladač za 239,- Kč (hotový model), stavebnice u Pavlase (viz jeho stránky) je za 240 korun ! A myslím, že na burze bude stavebnice v relaci někde kolem 220-250 korun = odhaduji :wink: :!:

Dik za tip. Na burze jsem prave T 174 videl jen jako stavebnici v H0 (od Icara).
TT/D V/VI.
JBr

PředchozíDalší

Zpět na Region Čechy