Moderátor: Michal Dalecký
Pája píše:Uff,aspoň z těch rozumějších (TT-čkářů)
Dan Buchtela píše:Pánové, ve čtvrtek 15.10. se chystám dorazit a zcela výjimečně by se měl objevit i Bob (Podolí, N-kaři vědí)
Pavel-HP píše:To se zase budete roztahovat.To bude nuda. TT-éčkaři, kdo dorazí, ať není ta převaha tak veliká.
PS. DAN-U. Objednáš palačinky se špenátem???
Radek Mende píše:Já bych to viděl tentokrát bez TT,
oni stejně překážejí a skáčou do řeči.![]()
Dan Buchtela píše:Radek Mende píše:Já bych to viděl tentokrát bez TT,
Vidíš, Radku, a já bych čekal, že zrovna Ty s nima budeš chtít prodebatit ty Neratovice v TT
Radek Mende píše:Dan Buchtela píše:Radek Mende píše:Já bych to viděl tentokrát bez TT,
Vidíš, Radku, a já bych čekal, že zrovna Ty s nima budeš chtít prodebatit ty Neratovice v TT
Vždyť oni jsou jen samé řeči a plná skříň a skutek utek,
nehledě na to ,že Nerátky mají v N-ku 8 metrů a v TT tak 10,6m,a to už bych nedal.
petrh píše:ale si predstav ten posun do Spolany, nebo pak jeste muzes zkusit Kralupy a rafinerku;)
petrh píše:Radek Mende píše:Dan Buchtela píše:Radek Mende píše:Já bych to viděl tentokrát bez TT,
Vždyť oni jsou jen samé řeči a plná skříň a skutek utek,
nehledě na to ,že Nerátky mají v N-ku 8 metrů a v TT tak 10,6m,a to už bych nedal.
ale si predstav ten posun do Spolany, nebo pak jeste muzes zkusit Kralupy a rafinerku;)
Radek Mende píše:Spolana mě vychází na 15x5metrů v N-ku,a zbytek života v léčebně(Bohnice ,Kosmonosy)![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník